Trodat Printy

De universele stempel voor tekst-, logo- en tabellen- en datumstempels. De Printy 4.0 met zijn elegante design is absoluut de mooiste van alle stempels. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.
tekststempel rechthoekig

Trodat Printy
tekststempel rechthoekig

Ongeacht of het nu een bedrijfs-, adres- of datumstempel is: De Printy is de universele stempel voor alles. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

tekststempel ronde

Trodat Printy
tekststempel ronde

Ronde stempels worden graag gebruikt om documenten ambtelijk te verzegelen. Een ronde afdruk en de passende ronde stempel – een doorgaans afgeronde zaak. Het stempelkussen is ingebouwd. Er zijn vele grootten om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Tevredenheidsgarantie

Wij verlenen een recht op teruggave, want uw tevredenheid is voor ons van belang. Als u niet tevreden bent met uw stempel of visitekaartjes, verwerken we de opdracht gratis nog een keer of betalen wij u de aankoopprijs terug.

 

Kwaliteit is bij ons de norm.

Wij garanderen het hoogste niveau van kwaliteit en service - alles «Made in Zwitserland». Wij produceren stempels en visitekaartjes met lasergravure machines met digitale drukmachines van de nieuwste generatie - alles «Made in Zwitserland».

 

Online ontwerp eenvoudig gemaakt.

We ontwikkelen onze online editor onafgebroken sinds 10 jaar. Stap voor stap begeleiden wij u van een idee tot aan het eindproduct. Gratis templates, logo’s en afbeeldingen, ronde zetting en tabel zetting vindt u alleen bij ons!

 

Prijsgarantie

Wij zijn niet bang voor prijsvergelijkingen - daarom geven wij u prijsgarantie Als hetzelfde product en dezelfde dienst goedkoper terugvindt bij een andere aanbieder in Zwitserland, dan zullen wij u het prijsverschil terugbetalen.

 

Snelle levering.

Over het algemeen produceren wij stempels en visitekaartjes binnen een werkdag. Wij produceren snel. Voor een paar producten met een langere levertijd, worden de productietijden vermeld.

 

Online shoppen zonder risico.

Wij leveren met factuur - geen creditcard, geen vooruitbetaling, geen risico. U hoeft pas te betalen nadat u uw goederen ontvangen en gecontroleerd heeft. Dit elimineert het risico van betalingen met creditcard of vooruitbetalingen.

 

datumstempel

Trodat Printy
datumstempel

Datumstempels zijn zeer geschikt om rekeningen of allerlei soorten documenten te dateren. Ze zijn daarom ook niet uit het kantoor weg te denken. Ze zijn te combineren met tekst, logo en tabellen. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

datumstempel ronde

Trodat Printy
datumstempel ronde

Een ronde afdruk en de passende ronde datumstempel – een doorgaans afgeronde zaak. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Er zijn vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats

Mobile Printy

Trodat Printy
Mobile Printy

De zakstempel met eenvoudige een hand bediening, ideaal voor onderweg of thuis. Mobile Printy is geliefd als duikstempel of voor in de handtas. Er zijn vele kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.