Trodat Professional

De stevige stempel voor dagelijks gebruik in het kantoor, geschikt voor tekst-, logo-, tabellen- en datumstempels. De stevige stalen kern garandeert een extreem lange levensduur en de hoogste stabiliteit. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.
Tekststempel rechthoekig

Trodat Professional
Tekststempel rechthoekig

Ongeacht of het nu een bedrijfs-, adres- of boekingsstempel is: De Trodat Professional doet al jarenlang zonder problemen zijn werk. De stempel wordt het meest besteld voor het kantoor, want er is geen andere stempel die stabieler is. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Datumstempel

Trodat Professional
Datumstempel

Er is geen andere stempel die meer geschikt is om dagelijks rekeningen of allerlei soorten documenten te dateren. Ze zijn daarom ook niet uit het kantoor weg te denken. Ze zijn te combineren met tekst, logo en tabellen. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Tevredenheidsgarantie

Wij verlenen een recht op teruggave, want uw tevredenheid is voor ons van belang. Als u niet tevreden bent met uw stempel of visitekaartjes, verwerken we de opdracht gratis nog een keer of betalen wij u de aankoopprijs terug.

 

Kwaliteit is bij ons de norm.

Wij garanderen het hoogste niveau van kwaliteit en service - alles «Made in Zwitserland». Wij produceren stempels en visitekaartjes met lasergravure machines met digitale drukmachines van de nieuwste generatie - alles «Made in Zwitserland».

 

Online ontwerp eenvoudig gemaakt.

We ontwikkelen onze online editor onafgebroken sinds 10 jaar. Stap voor stap begeleiden wij u van een idee tot aan het eindproduct. Gratis templates, logo’s en afbeeldingen, ronde zetting en tabel zetting vindt u alleen bij ons!

 

Prijsgarantie

Wij zijn niet bang voor prijsvergelijkingen - daarom geven wij u prijsgarantie Als hetzelfde product en dezelfde dienst goedkoper terugvindt bij een andere aanbieder in Zwitserland, dan zullen wij u het prijsverschil terugbetalen.

 

Snelle levering.

Over het algemeen produceren wij stempels en visitekaartjes binnen een werkdag. Wij produceren snel. Voor een paar producten met een langere levertijd, worden de productietijden vermeld.

 

Online shoppen zonder risico.

Wij leveren met factuur - geen creditcard, geen vooruitbetaling, geen risico. U hoeft pas te betalen nadat u uw goederen ontvangen en gecontroleerd heeft. Dit elimineert het risico van betalingen met creditcard of vooruitbetalingen.

 

Ziffernstempel

Trodat Professional
Ziffernstempel

Cijferstempels zijn stempels met roterende banden, die de cijfers 0 tot 9 bevatten. Ook speciale uitvoeringen met hoofdletters en speciale tekens zijn mogelijk. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.