Adresstempels met kader – 52 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Adresstempels met kader» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Adresstempels met kader» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Adresstempels met kader – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Adresstempels met kader» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Adresstempels met kader». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Adresstempels met kader».

Adresstempels met kader – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Tekst bewerken – (211)

Video – Teksten bewerken en opmaken

Video – Tekst toevoegen of verwijderen aan een postzegelontwerp

Video – Uitlijnen van teksten in een lay-out

Montuur – (253)

Video – Insteekframe

Video – Verwijder het frame of de tafel

Toon alle hulpthema's

Adresstempel – Met mijn vrolijke logo

Mijn adresstempel werd oud en een beetje saai. Ik was op zoek naar een alternatief waar ik mijn vrolijke logo kon integreren. Bij Arial.ch heb ik een – Eersteklas winkel gevonden!

rating 5
Adresstempel

Adresstempelbestellingen van onze klanten – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Adresstempels met kader – 6 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-354956.jpg 354956
Voor een blijvende indruk: een expressieve ronde stempel met adres. Gefeliciteerd met het succesvolle ontwerp!
rundstempel-334775.jpg 334775
Het adres is prachtig omlijst door de online ontworpen ronde zin.
adressstempel-mit-rahmen-254415.jpg 254415
Uw eigen geüploade logo stijlvol gecombineerd met een tekstzin. Het ontwerp is gecombineerd met een frame, wat resulteert in een afgewerkt effect.
rundstempel-341292.jpg 341292
Een speciale variant van de klassieke adresstempel. Het adres in de circulaire en het gekozen lettertype zien er buitengewoon en elegant uit.
buchhaltungsstempel-277280.jpg 277280
De spanning die ontstaat tussen de twee fundamenteel verschillende lettertypen maakt deze eenvoudige adresstempel iets heel bijzonders.
adressstempel-mit-rahmen-277280.jpg 277280
De spanning die ontstaat tussen de twee fundamenteel verschillende lettertypen maakt deze eenvoudige adresstempel iets heel bijzonders.

Vragen en antwoorden

Ja, dat kan je wel. Wij bieden een uitgebreid scala aan lettertypes en opmaakmogelijkheden, u kunt in een handomdraai uw eigen persoonlijke adresstempel ontwerpen, eenvoudig en gemakkelijk.

Ja, dit is geen probleem. U heeft twee mogelijkheden om een adresstempel met PDF te bestellen:

  • Kies "Stempels met bestandsupload" en volg het proces. Afhankelijk van de grootte van het geüploade ontwerp krijgt u geschikte postzegelmodellen aangeboden.
  • Selecteer eerst de gewenste stempel, klik dan op "Bestel met bestand uploaden" hierboven en volg het proces. Als uw ontwerp groter is dan het geselecteerde zegelmodel, wordt het aangepast aan de grootte van het geselecteerde model.

In principe kan elk model als adresstempel worden besteld. Idealiter kiest u het model dat qua grootte het beste bij uw adres past. U kunt de gewenste maat invoeren in de bovenstaande zoekopdracht, of u kunt een ontwerp in de gewenste maat kiezen uit de sjablonen hier. Het systeem zal dan geschikte modellen aanbevelen.

Als u de adresstempel gebruikt om brieven te adresseren of als afzenderszegel, zijn er enkele postvoorschriften. Deze zijn te vinden op www.post.ch/briefgestaltung. Daarnaast bent u volledig vrij om uw persoonlijke stempel te ontwerpen.

Als u een ontwerp met een frame hebt gekozen en later tegen het frame besluit, kunt u er gewoon op klikken en het verwijderen.

Meer informatie over het onderwerp

Een adresstempel is een tekststempel waarmee gemakkelijk adressen kunnen worden gestempeld. Maar een adresstempel kan veel meer doen. U kunt het gebruiken om brieven, enveloppen, documenten of zelfs bestanden te voorzien van een adres, niet alleen gemakkelijk, maar ook uiterst tijdbesparend - of het nu voor zakelijk of privégebruik is.

Adresstempel met kader

Wat velen niet weten: De indeling en de vorm van een adres zijn onderworpen aan de DIN-norm DIN 5008. Gedetailleerde informatie over de huidige standaardisatie is te vinden op http://www.din-5008-richtlinien.de. Goed om te weten: Volgens de huidige norm is er geen lege regel meer tussen de straatnaam en de stadsnaam. Dit betekent dat het adresstempel voor een poststuk binnen Zwitserland er zo uitziet:

Benedikt patronenmaker
Voorbeeldbaan 123
5000 Aarau

De DIN-norm DIN 5008 bevat ook een wijziging met betrekking tot de landspecificatie. Landelijke afkortingen (bijv. CH, DE) worden niet meer gebruikt. In plaats daarvan wordt de volledige naam van het betreffende land, vaak in hoofdletters –, direct onder de locatie ingevoegd.

Voorbeeld:
Benedikt patronenmaker
Voorbeeldbaan 123
5000 Aarau
Zwitserland