Wat voor stempelafdruk wil je?

Adresstempels – Ontwerp en bestel online

Adresstempels  – Ontwerp en bestel online De adresstempel zonder lijst is de klassieker. Hij is de onmisbare helper voor iedereen die veel privé of commercieel – Wil – Schrijven en vaak zijn adres moet opgeven. Of het nu op kant-en-klare brochures en flyers, op enveloppen of briefpapier is: de adresstempel zonder kader geeft alle belangrijke contactinformatie duidelijk en beknopt weer. Kort en bondig met drie regels of gedetailleerd met veel regels bestelt – u bij ons de adresstempel van uw keuze!

Logostempels – Online aanmaken en bestellen, ook rond

Logostempels  – Online aanmaken en bestellen, ook rond Stempels die tekst en logo combineren vallen gewoon op. In onze online shop vindt u verschillende stempelmodellen, die u kunt voorzien van uw persoonlijke logo. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfs- of adresstempels te voorzien van een zinvol logo en zo de herkenningswaarde direct te verhogen. Gebruik deze goedkope marketingtool!

Grafisch stempels – Online aanmaken en bestellen

Grafisch stempels  – Online aanmaken en bestellen Mooie woorden zijn niet alles. Het menselijk oog houdt ervan om foto's te zien. Daarom zijn zegels die tekst en afbeeldingen combineren zeer populair. De blik blijft er langer op hangen. Wat gebeurt er als je een stempel met afbeeldingen ziet? Het lijkt gewoon niet meer zo steriel en nuchter meer, maar is aangenaam en aantrekkelijk –, dus het doet precies wat het hoort te doen!

Fotostempels – Zelf ontwerpen en online bestellen

Fotostempels  – Zelf ontwerpen en online bestellen

Fotostempels of ook portretstempels, die het gezicht van een persoon of een paar afdrukken zijn iets heel bijzonders. De gereduceerde vorm van de afdruk en de licht trashy onvolkomenheden van een stempelafdruk vormen een persoonlijk contrast met de perfecte glanzende beelden van vandaag. Een dergelijke beeldstempel is echter niet beperkt tot personen. Bijna elk motief is geschikt voor het maken van een mooie fotostempel.

QR-Code Stempels – Online te genereren, ook met datum

QR-Code Stempels  – Online te genereren, ook met datum QR-codes zijn ruimtebesparende informatiecoderingen die oneindige marketingmogelijkheden bieden. In onze online shop kunt u snel en goedkoop QR-codezegels aanmaken en relevante informatie snel en eenvoudig op documenten, flyers en zakelijke brieven plaatsen. De QR-codes kunnen worden gescand met een smartphone en meer gedetailleerde product- of bedrijfsinformatie is al beschikbaar voor alle geïnteresseerden.

Bedrijfsstempels – Online creëren en bestellen met logo en tekst

Bedrijfsstempels  – Online creëren en bestellen met logo en tekst

Maak een indruk – Met onze hoogwaardige bedrijfsstempels! Bedrijfszegels zijn een optimaal expressiemiddel om uw bedrijfsidentiteit te vervolledigen. Het onderstreept immers uw ernst en efficiëntie op al uw documenten. Gebruik dit extra reclame-element specifiek om uw bedrijf in een nog beter daglicht te stellen!

Handtekening stempels – Online aanmaken en bestellen

Handtekening stempels  – Online aanmaken en bestellen De individuele handtekening van elke persoon is een schriftelijke uitdrukking van de persoonlijkheid. Als je onder een document wordt geplaatst, staat je naam er voor. Vaak zijn er evenementen, zoals uitnodigingen of dankbetuigingen, waar je honderden documenten moet ondertekenen. Voor deze gevallen is een handtekeningstempel goud waard! Hij plaatst uw persoonlijke handtekening onder een wenskaart, uitnodiging of bedankje met weinig moeite.

Boekhoudstempels – Ontwerp en bestel zelf met sjablonen

Boekhoudstempels  – Ontwerp en bestel zelf met sjablonen

Boekhoudkundige zegels met een datum zijn een veelgebruikt instrument in de bedrijfsadministratie. De zegels zijn verdeeld in tabellen en hebben meestal in het midden een gereserveerd vak voor de datum. Veel voorkomende details over boekhoudkundige stempels zijn bijvoorbeeld betalingswijze, rekeningindeling, kostenplaats of teksten zoals "PAYED", "BANK", "ACCOUNT", "VISUM" etc.. . Bij ons ontwerpt u uw boekhoudstempel volgens uw persoonlijke behoeften!

Accounttoewijzing stempels – Ontwerp en bestelling met datum uit sjablonen

Accounttoewijzing stempels  – Ontwerp en bestelling met datum uit sjablonen

Rekeningtoewijzingsstempels worden voornamelijk gebruikt in de boekhouding, waar factuurbedragen worden onderverdeeld in rekeningen en kostenplaatsen. In de meeste gevallen wordt in tabelvorm – Een stempel voor het toewijzen van een rekening aangemaakt, wat duidelijkheid garandeert en in één oogopslag een overzicht geeft van datum, rekening, verrekenende rekening, bedrag en kostenplaats. Dit maakt een accountopdracht tot een snelle en goedkope helper in de boekhouding.

Datumstempels – Online kopen met tekst en logo

Datumstempels  – Online kopen met tekst en logo In het dagelijkse kantoorleven is het vaak nodig om de datum honderd keer per dag te specificeren –, bijvoorbeeld bij inkomende post of op documenten voor archivering. Tijdbesparend en consequent netjes uitvoeren van deze activiteit met een datumstempel. Met hun instelbare datumafdruk zijn datumstempels populaire en bewezen helpers in de dagelijkse toekomst. De stempels zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs om uw huisstijl perfect aan te vullen.

Kantoorstempels – Ontwerp en bestelling uit sjablonen

Kantoorstempels  – Ontwerp en bestelling uit sjablonen Kantoorzegels behoren tot de nuttige, onmisbare helpers in het dagelijkse kantoorleven. Maar wie houdt er nog steeds van reizen om een stempel te kopen in een verre winkel? Bestel uw gewenste kantoorstempel online. Je kunt het morgen op je bureau hebben.

Ronde stempels – Ontwerp en bestel zelf online

Ronde stempels  – Ontwerp en bestel zelf online

Ronde zegels hebben een lange traditie. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt door overheden en deskundigen en hebben daarom een heel bijzondere uitstraling. Ze lijken nobel, serieus en buitengewoon. Gebruik dit effect voor uw succes! Onze shop biedt u een unieke online editor waarmee u eenvoudig uw persoonlijke ronde stempel kunt ontwerpen. Aandacht is gegarandeerd!

Duikstempels – Ontwerp en bestel uw eigen spreuken

Duikstempels  – Ontwerp en bestel uw eigen spreuken

Duiken is een fascinerende sport die het leven en het uitzicht op de wereld verrijkt. Ook het persoonlijke logboek moet het enthousiasme voor deze sport weerspiegelen. Individualiteit en creativiteit worden gegeven door een persoonlijke duikstempel, die u eenvoudig naar eigen inzicht kunt ontwerpen in onze online shop.

Geocacheringsstempels – Ontwerp jezelf met je eigen motief

Geocacheringsstempels  – Ontwerp jezelf met je eigen motief

Geocaching-stempels worden gebruikt om een vermelding in het logboek van de Geocachers te maken. Dit documenteert zijn ontdekking tijdens de speurtocht. Stempels voor geocaching zijn voordelig compact om ze gemakkelijk in de zak te kunnen plaatsen.

Motiefstempels – Ontwerp en bestel zelf online

Motiefstempels  – Ontwerp en bestel zelf online

Woorden zijn niet alles. Het menselijk oog houdt ervan om foto's te zien. Veel apps of websites gebruiken pictogrammen om te navigeren en te navigeren. Waarom dan niet een stempel ontwerpen die ook afbeeldingen of pictogrammen/motieven met tekst combineert? stempels die tekst en afbeeldingen/motieven combineren zijn erg populair. De blik "kleeft" aan hen omdat de stempel gewoon niet meer zo steriel en sober lijkt. Hiermee doet hij precies wat hij hoort te doen! Bestel dus nu online motiefstempels!

Trouwstempels – Stempel voor het mooiste festival van het leven

Trouwstempels  – Stempel voor het mooiste festival van het leven

Waarschijnlijk is de mooiste en meest onvergetelijke dag van je leven aanstaande. Ze gaan trouwen! Graag feliciteren – Wij u en presenteren wij u een geweldig product. Met onze trouwzegels bestelt u uw individuele begroetingstool waarmee u uitnodigingen kunt personaliseren, kaarten of brieven kunt plaatsen. Ontwerp je droomhuwelijksstempel zelf in onze online shop en kies uit vele prachtige sjablonen of upload je eigen afbeeldingen. Het resultaat zal u inspireren!

Examenstempels – Ontwerp en bestel online

Examenstempels  – Ontwerp en bestel online Examenzegels,– Ook wel – Kandidaat-zegels genoemd, zijn speciaal ontworpen voor examens. Ze maken een snelle verwerking van de inscriptie van de afzonderlijke pagina's mogelijk. Dit bespaart hen kostbare tijd, die beter kan worden gebruikt om hun onderzoekstaken op te lossen. Trakteer uzelf op deze kleine helper en ontlast de examensituatie. Wij denken Deze kleine investering in een stempel betaalt zich terug.

Nummerstempels – 2 tot 12 cijfers, ook met tekst

Nummerstempels  – 2 tot 12 cijfers, ook met tekst Zowel op kantoor als in de productie is vaak een oplopende nummering nodig. Het is moeilijk om zulke opeenvolgende nummers steeds weer met de hand in te voeren. Nummerstempels zijn de nuttige helpers die het dagelijkse werk gemakkelijker maken. De stempels van de Trodat Classic Line zijn verkrijgbaar in vele maten en reliëfs. Je hebt een apart stempelkussen nodig. De stempels van de Trodat Professional-Line overtuigen met comfort en een lange levensduur. Het kussen is hier geïntegreerd.

Video – Online postzegels bestellen

www.arial.ch – stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk logo www.arial.ch – Stempel und Drucksachen CHF
Spinnereistrasse 6 5210 Windisch 062 823 07 44 CH
Zondag alles doorgegeven en dinsdag de bestelling mooi thuis ontvangen. Ongelooflijk vlotte service. Een aanrader!! De stempels zijn perfect zoals ik ze wou hebben. Xavier Vande Langerijt Door Gistel , 9. Mai 2021
5 5 1958 Xavier Vande Langerijt Door Gistel

Tekst bewerken

Video – Teksten bewerken en opmaken

Video – Tekst toevoegen of verwijderen aan een postzegelontwerp

Video – Uitlijnen van teksten in een lay-out

Montuur

Video – Insteekframe

Video – Verwijder het frame of de tafel

Toon alle hulpthema's

Helpteksten van de klantendienst

Wij zorgen graag voor alles! Stuur ons gewoon wat je hebt: Tekst, logo, afbeelding, bestand, foto of ontwerp van een bestaand visitekaartje. Wij zorgen dan voor de rest en u krijgt een ontwerpvoorstel met – Volledige service.
Helpteksten van de klantendienst
Helpteksten van de klantendienst

Mijn recept voor een verwerpelijke postzegel – Ik gebruik stempelsjablonen

Om ervoor te zorgen dat mijn stempels een perfecte indruk maken, gebruik ik de ontwerpsjablonen. Hier zijn veel sjablonen, die ik kan omzetten in een stempel naar keuze. In de online editor pas ik eenvoudigweg de teksten van het stempelsjabloon aan aan mijn behoeften. rating 5
Mijn recept voor een verwerpelijke postzegel

Vragen en antwoorden

Eerst zoekt u een geschikt sjabloon. Al onze sjablonen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. U moet dus snel een geschikt stempelsjabloon vinden. Klik er dan gewoon op. Het zal worden geladen in onze online editor. Nu kunt u alle voorbeeldteksten bewerken en vervangen door de door u gewenste teksten. U kunt ook eenvoudig uw logo of een afbeelding toevoegen aan een stempelsjabloon.

Ja, geen probleem. U kunt PDF- of Word-documenten uploaden om een stempel te bestellen. Ons systeem zet het document om in een grafiek. Dit betekent dat u de tekst van uw document niet meer online kunt wijzigen. U kunt het ontwerp echter wel toevoegen in onze online editor. U kunt bijvoorbeeld uw logo of een afbeelding toevoegen.

Je hebt verschillende opties.

Zoek een sjabloon dat voldoet aan uw eisen op het gebied van grootte. U kunt alle elementen van het stempelsjabloon eenvoudig verwijderen in de online editor en uw gewenste ontwerp online creëren.

U kunt de gewenste opdruk ontwerpen in een programma naar keuze. Sla het sjabloon vervolgens op als PDF en upload het daarna. U kunt ook Word-documenten uploaden.

Neem contact op met onze klantenservice. We maken graag een sjabloon voor u.

Ja, dat kunnen we voor je maken. We monteren de ronde afdruk op een vierkante stempelgreep in elk geval. Zoek dus niet naar ronde handvatten, maar kies een vierkante houten stempel voor de door u gewenste ronde stempel. Wij bieden verschillende maten aan van 10×10mm tot 100×100mm.