Adresstempels zonder kader – 81 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Adresstempels zonder kader» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Adresstempels zonder kader» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Adresstempels zonder kader – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Adresstempels zonder kader» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Adresstempels zonder kader». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Adresstempels zonder kader».

Adresstempels zonder kader – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Tekst bewerken – (211)

Video – Teksten bewerken en opmaken

Video – Tekst toevoegen of verwijderen aan een postzegelontwerp

Video – Uitlijnen van teksten in een lay-out

Montuur – (253)

Video – Insteekframe

Video – Verwijder het frame of de tafel

Toon alle hulpthema's

Veel manieren om uw adres in het juiste licht te plaatsen

Kort en bondig met drie regels, gedetailleerd met logo, als ronde stempel of met een kader –. Bij ons ontvangt u de adresstempel van uw keuze volgens uw wensen! Het ontwerp wordt snel en eenvoudig gedaan met onze online editor, het resultaat ligt kort na bestelling in uw mailbox. Probeer het eens!

rating 5
Veel manieren om uw adres in het juiste licht te plaatsen

Adresstempelbestellingen van onze klanten – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Adresstempels zonder kader – 9 Voorbeelden van bestellingen

adressstempel-ohne-rahmen-278904.jpg 278904

Met uw eigen logo boven het adres kunt u al uw brieven en documenten voorzien van een persoonlijke stempel.

adressstempel-ohne-rahmen-292000.jpg 292000

Een eenvoudige adresstempel wordt onmiddellijk geüpgraded en valt onmiddellijk meer op als u uw logo ernaast plaatst!

adressstempel-ohne-rahmen-331453.jpg 331453

Voor een blijvende indruk: een expressieve stempel met logo boven het adres. Gefeliciteerd met het succesvolle ontwerp!

adressstempel-ohne-rahmen-271963.jpg 271963

Zet uw logo overal in de schijnwerpers! Een logostempel is zeer eenvoudig te bestellen. Upload uw bestand en kies een van de voorgestelde geschikte stempelmodellen. Slechts enkele dagen na uw bestelling zult u tevreden zijn met de precieze stempelafdrukken!

logostempel-298990.jpg 298990

Niets is moeilijker dan een succesvol vuurwerk op papier vast te leggen. Elke impressie van deze logostempel straalt levensvreugde en feeststemming uit!

adressstempel-ohne-rahmen-305337.jpg 305337

Een prachtig ontworpen adresstempel met logo! De klant heeft zijn definitieve ontwerp geüpload en er een stempelsjabloon van gemaakt.

adressstempel-ohne-rahmen-335529.jpg 335529

Het sjabloon voor deze adresstempel met logo is als afgewerkt ontwerp geüpload. Op deze manier is elk type schacht mogelijk!

adressstempel-ohne-rahmen-259201.jpg 259201

Of het nu gaat om zwart-wit of wit-zwart, er zijn (bijna) geen grenzen aan de ontwerpmogelijkheden van uw stempel. Probeer het gewoon uit!

Vragen en antwoorden

Ja, dat kan je wel. Wij bieden een uitgebreid scala aan lettertypes en opmaakmogelijkheden, u kunt in een handomdraai uw eigen persoonlijke adresstempel ontwerpen, eenvoudig en gemakkelijk.

Ja, dat is geen probleem. U heeft twee mogelijkheden om een adresstempel met PDF te bestellen:

  • Kies "Stempel met upload van een bestand" en volg het proces. Afhankelijk van de grootte van het geüploade ontwerp krijgt u passende postzegelmodellen aangeboden.
  • Selecteer eerst de gewenste stempel, klik dan op "Bestelling met upload van een bestand" hierboven en volg het proces. Als uw ontwerp groter is dan het geselecteerde zegelmodel, wordt het aangepast aan de grootte van het geselecteerde model.

In principe kan elk model als adresstempel worden besteld. Idealiter kiest u het model dat qua grootte het beste bij uw adres past. U kunt de gewenste maat invoeren in de bovenstaande zoekopdracht, of u kunt een ontwerp in de gewenste maat kiezen uit de sjablonen hier. Het systeem zal dan geschikte modellen aanbevelen.

Als u een ontwerp zonder frame heeft gekozen en later toch een frame wilt, klik dan op het tafelsymbool bovenin en voeg een eencellige tafel in. Deze tafel kan worden vergroot tot het formaat van de stempel en functioneert zo als een frame rond uw ontwerp. Er is een instructievideo in de online hulp voor dit proces.

Meer informatie over het onderwerp

Onder een adresstempel wordt over het algemeen verstaan een tekststempel met – Adresgegevens op de stempelplaat, zowel in de particuliere als in de professionele sector –. Adresstempels zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij uw lokale dealer of bij ons, wat – Veel handiger – Is dan online bestellen. Adresstempels moeten individueel worden geproduceerd, waarbij niet alleen de tekstuele inhoud individueel is, maar ook een verschil in lettertype en lettergrootte mogelijk is. Daarnaast bevatten adresstempels voor privégebruik vaak motieven die de gebruiker als versiering toevoegt. De adresstempels zijn zowel verkrijgbaar als conventionele houten stempels als als zelfinkende stempels.

De vraag blijft onbeantwoord waarom er vandaag de dag nog steeds behoefte is aan adresstempels. Ondanks het computertijdperk zijn adresstempels nog steeds uitstekend geschikt voor het snel en netjes aanleveren van documenten –, of het nu gaat om brieven of andere vormen van schriftelijke communicatie –, met een eigen adres. Adresstempels maken het werk op kantoor en thuis dus makkelijker, zeker als je veel correspondentie te verwerken hebt. Handig, snel en gemakkelijk kunnen enveloppen, brieven of andere artikelen in een handomdraai en op een duidelijk leesbare manier van uw eigen adres worden voorzien. Als u de term "adresstempel" letterlijk neemt, wordt het vaak het "afzenderstempel".

Adresstempel zonder kader