Datumstempels – 108 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Datumstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Datumstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Datumstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Datumstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Datumstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Datumstempels».

Datumstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Gelukkig hebben ze de datumstempels.

Voor facturen, aanvragen, etc.: In ons kantoor moeten veel inkomende documenten elke dag worden bijgewerkt met de huidige datum -– Dat zou vrij tijdrovend zijn met de hand. Gelukkig hebben we de datumstempels, dus het is snel en netjes met de hand gedaan!

rating 5

Datumstempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Datumstempels – 9 Voorbeelden van bestellingen

datumstempel-329697.jpg 329697

Vooral bij complexe zegelsets zoals deze is het van groot voordeel als het origineel bewaard blijft en beschikbaar is voor een nieuwe bestelling.

datumstempel-267393.jpg 267393

Zelfs een zeer eenvoudige boekingsstempel kan er aantrekkelijk uitzien. Of u nu een van onze vele sjablonen gebruikt, uw afgewerkte sjabloon uploadt of verschillende elementen combineert, de ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

datumstempel-324358.jpg 324358

Ompact and clear: Deze goederenontvangstzegel is volledig ontworpen met onze online editor.

datumstempel-285726.jpg 285726

De klant is erin geslaagd om een duidelijke boekingsstempel te creëren voor deze complexe toepassing. Vooral de rechter kolom met de kruisbare lijst helpt om orde te houden.

datumstempel-276620.jpg 276620

Hebben ze ook een nieuwe boekingsstempel nodig? Met een van onze talrijke sjablonen en slechts enkele aanpassingen ontvangt u een stempel dat precies op uw behoeften is afgestemd en uw dagelijks leven gemakkelijker maakt.

datumstempel-311199.jpg 311199

Een boekingsstempel moet in het bijzonder aan 2 criteria voldoen: Het moet compact en duidelijk zijn. Dit model combineert de twee criteria op een aantrekkelijke manier.

datumstempel-327446.jpg 327446

En opnieuw is het januari, het moment waarop u uw datumstempel moet controleren. Ook complexere modellen zoals die van deze klant kunnen wij voor u realiseren!

In onze online tool worden verschillende templates opgeslagen, die eenvoudig aanpasbaar zijn aan uw behoeften. Als u in de rij staat, helpen wij u graag verder.

datumstempel-294866.jpg 294866

Deze duidelijke en doordachte boekingsstempel is van A tot Z gemaakt met onze online editor.

datumstempel-301756.jpg 301756

Datumstempels zijn nooit meer up-to-date dan in januari! Ze vereenvoudigen de bevestiging van de ontvangst- of betalingsbevestiging aanzienlijk.

Vragen en antwoorden

Ja, dat kan je wel. Wij bieden een uitgebreid scala aan lettertypes en opmaakmogelijkheden, u kunt uw eigen persoonlijke datumstempel in een handomdraai ontwerpen, eenvoudig en gemakkelijk.

Ja, dat is geen probleem. Let op de positie van het datumblok, deze is roze gemarkeerd. Op deze positie wordt geen andere tekst weergegeven. De eenvoudigste manier is om eerst de juiste stempel te kiezen, dan te klikken op "Bestel met bestand uploaden" en het proces te volgen.

Houd er rekening mee dat het roze gemarkeerde gebied is gereserveerd voor het datumblok. Op de meeste modellen is het gecentreerd. Het kan niet worden verplaatst. Je bent helemaal vrij in je ontwerp rondom.

Onze online hulp biedt verschillende video's met instructies voor het ontwerpen van uw stempel. Als u nog steeds vastzit, sla dan uw gestarte sjabloon op als concept en neem contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw stempel.

Meer informatie over het onderwerp

In elk kantoor honderd keer per dag op documenten vastgelegd: de huidige datum. Dit gebeurt snel en netjes met een datumstempel. De stempels hebben een instelbare datumfunctie en kunnen worden aangevuld met voorgedefinieerde of individuele tekstmodules en een bedrijfslogo. Het ontwerp is heel eenvoudig met onze online editor: kies een sjabloon, voeg uw eigen gegevens toe, bestel, klaar!

Stempel met datum

De datumstempels worden elke dag gebruikt en zorgen ervoor dat de huidige datum snel op alle documenten verschijnt. Naast de huidige datum kan ook andere informatie zoals afdeling of postaccount worden ondergebracht.

Elke dag opnieuw

U kunt onze datumstempels individueel ontwerpen volgens uw persoonlijke wensen. U kunt sjablonen met voorgedefinieerde tekst gebruiken, uw eigen tekstmodules gebruiken of uw bedrijfslogo integreren. Bij arial.ch kunt u ook datumstempels krijgen als ronde stempels!

Datum en meer

Datumstempels vergemakkelijken het kantoorwerk en zorgen voor snel en foutloos werk. Om ervoor te zorgen dat de datumstempel perfect past bij het uiterlijk van uw bedrijf, kunt u deze in onze online shop naar wens vormgeven:

  • Zonder tekst of met voorgedefinieerde tekst
  • Met individuele tekst
  • Met logo (eenvoudig bestand uploaden)
  • Als ronde stempel

Met een paar klikken krijgt u uw individuele datumstempel, die u precies aan uw wensen kunt aanpassen. De productie neemt meestal slechts 24 uur in beslag en gebeurt in bewezen merkkwaliteit.

Datumstempel

Een datumstempel is er om een document te markeren met een datum. Om deze kantoormedewerker jarenlang te kunnen gebruiken, beschikt hij over een praktisch aanpassingsmechanisme. Zo kunnen de dag- en/of maand- en jaaraanduidingen altijd worden voortgezet. Maandelijkse gegevens en andere opties Een datumstempel kan de maand op twee verschillende manieren afdrukken. Of het drukt de maand af in cijfers of in letters. Voorbeeld voor cijfers: 04.02.2012 Voorbeeld voor tekst: 04.Feb.2012 Daarnaast zijn er verschillen in de leidende nul van de dag. In plaats van de voorloopnul kunt u ook een koppelteken gebruiken of gewoon het eerste cijfer van de dag weglaten. Er is ook een variant met een geadverteerd jaartal of een verkort jaartal. Voorbeeld met voorloopnul: 04.Feb.2019 Voorbeeld zonder voorloopnul: 4.Feb.19 Bovendien kan een datumstempel ook worden aangevuld met een logo of een tekst. Hoewel de tekst of het logo altijd hetzelfde blijft, kan de datum te allen tijde worden gewijzigd. Zelfs datumstempels met tijd zijn zeer populaire kantoormedewerkers.

Datumstempel

Deze uiterst stabiele stempel is optimaal geschikt voor dagelijks gebruik. Hij overtuigt met een behuizing van een unieke, geborstelde roestvrijstalen constructie, superieure ergonomie en compromisloze functionaliteit. Het stempelkussen is geïntegreerd en heeft een praktisch kijkvenster. De zeer populaire Trodat Printy-stempel is ideaal voor incidenteel gebruik. Het heeft een kunststof behuizing en scoort ook punten voor ergonomie en functionaliteit. Het inktkussen is geïntegreerd en heeft ook een praktisch kijkvenster.

Trodat Professional en Trodat Printy

Een datumstempel wordt vele malen per dag gebruikt en maakt het schrijfwerk veel gemakkelijker. Naast de datum kunnen ook andere gegevens op de stempel worden geplaatst. Op arial.ch kunt u datumstempels bestellen zonder tekst, met een voorgedefinieerde tekst of met een individuele tekst en logo. Zelfs ronde stempels zijn mogelijk. Veel sjablonen maken het u gemakkelijk om uw eigen datumstempel te ontwerpen en maken het ontwerpen ervan kinderspel.

Elke dag weer

Bij arial.ch kunt u uw datumstempel ontwerpen met uw eigen persoonlijke tekst. In onze online shop vindt u veel verschillende templates die u kunt personaliseren met uw persoonlijke tekst. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen logo in de datumstempel te plaatsen. Voor de liefhebbers van het bijzondere uiterlijk zijn de populaire datumstempels ook als ronde stempels verkrijgbaar.

Datumstempel met eigen tekst

Bij arial.ch kunt u datumstempels in de beste merkkwaliteit krijgen van Trodat. De zelfinkende stempels overtuigen door hun gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit. Natuurlijk kunt u uw Trodat-datumstempel in onze onlineshop individueel aanpassen en vormgeven, zodat het perfect past bij uw bedrijfsimago. Ontwerp en bestel hier uw nuttige assistent voor het kantoor –- het duurt maar een paar klikken! Datumstempels zijn belangrijke hulpmiddelen voor het dagelijkse kantoorleven –. Ze zorgen ervoor dat binnenkomende post of documenten met de datum van ontvangst snel en netjes kunnen worden gearchiveerd. Dit bespaart tijdrovend papierwerk en zorgt voor een uniform uiterlijk van alle documenten. Datumstempels volgens uw wensen: bij arial.ch kunt u datumstempels krijgen volgens uw individuele wensen! Ontwerp uw datumstempel zonder tekst, gebruik een bepaalde tekst of ontwerp een stempel met individuele tekst en bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Datumstempel van Trodat

Als u een datumstempel nodig heeft, vindt u die in onze online shop. Wij voeren allerlei soorten datumstempels in hoogwaardige ontwerpen en tegen redelijke prijzen. Als u vragen of suggesties heeft over een bepaald product, neem dan contact op met onze competente klantenservice.

Datumstempel

Datumstempels met ingebouwde inktkussens maken het dagelijkse kantoorwerk gemakkelijker. Of het nu gaat om het magazijnbeheer of de boekhouding: als het gaat om het markeren van documenten met de datum van ontvangst of verwerking, zijn ze een onmisbaar hulpmiddel. De datum moet één keer per dag handmatig worden ingesteld op de huidige datum. Voor extra tekst zijn gebieden boven en onder de datum beschikbaar. Deze kunnen online worden ontworpen en gelabeld. De zijvlakken worden vaak gebruikt voor tafels. Voor datumstempels voor dagelijks professioneel gebruik is het raadzaam te kiezen voor de robuuste metaalversterkte versies van de Trodat Professional Line. Deze metaalversterkte stempels zijn duurzamer en geven door hun precieze mechaniek de beste stempelafdrukken. Daterstempels zijn ook als plastic verkrijgbaar bij de Printy Line. Deze zijn meer ontworpen voor privégebruik of voor het thuiskantoor.

Dater met geïntegreerd inktkussen