Klik hieronder op het «Examenstempels» sjabloon dat het dichtst bij uw gewenste stempel komt. In de online editor kunt u dan de tekst aanpassen en de lettergrootte en het lettertype aanpassen. U kunt ook een extra grafiek uploaden. Dan kunt u het «Examenstempels» bestellen. Niets om bij te horen? Wij maken graag een sjabloon voor u op.

Examenstempels – 15 Sjablonen om uit te kiezen

Online postzegels bestellen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Examenstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Examenstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Examenstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Examenstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Examenstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Examenstempels».

Examenstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen