Fotostempels – 1 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Fotostempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Fotostempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Fotostempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Fotostempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Fotostempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Fotostempels».

Fotostempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen – (217)

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Fotostempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Fotostempels – 3 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-255699.jpg 255699

Een geüploade afbeelding die door ons systeem is omgezet in een zwart-wit grafiek. De foto werd gecombineerd met onze ronde zin, waarbij een zeer geschikt lettertype werd gekozen.

stempel-layout-278667.jpg 278667

Wat een geweldig idee om de geboorteaankondigingen te versieren met de huidige voetafdruk van de baby! Wij feliciteren de familie Baer met hun nakomelingen!

rundstempel-306812.jpg 306812

Dit succesvolle ontwerp doet denken aan de oude pasfoto machines en heeft daarom onze nominatie voor Stamp of the Week verdiend!