5 eenvoudige stappen voor «Geocacheringsstempels»

 1. Selectie van het sjabloon

  Kies in de eerste stap hieronder een lay-out-sjabloon dat het beste past bij uw behoeften. U kunt dit later aan uw wensen aanpassen.

 2. Selectie van het onderwerp

  Kies in de tweede stap uit meer dan 10.000 motieven het gewenste motief. Het motief op het sjabloon wordt dan vervangen door het gewenste motief.

 3. Stempelselectie

  Ons systeem toont u alle geschikte stempels voor de lay-out. Selecteer het gewenste zegelmodel.

 4. Redactie in de redactie

  Pas de lay-out en de tekst in onze online editor aan uw wensen aan.

 5. Volgorde van de postzegel

  Volg het bestelproces. Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd.

Geocacheringsstempels – 18 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Geocacheringsstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Geocacheringsstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Geocacheringsstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Geocacheringsstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Geocacheringsstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Geocacheringsstempels».

Geocacheringsstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen