Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Handtekening stempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Handtekening stempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Handtekening stempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Handtekening stempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Handtekening stempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Handtekening stempels».

Handtekening stempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen – (217)

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Mijn handtekeningstempel – Doet goede diensten

Als baas van een bedrijf is er altijd wel iets om te tekenen,– Vooral bij grote hoeveelheden zoals kerstkaarten, doet mijn handtekeningstempel goed werk. Bedankt – voor een geweldig product!

rating 5
Mijn handtekeningstempel

Handtekening Stempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Handtekening stempels – 1 Voorbeelden van bestellingen

stempel-layout-313497.jpg 313497
Een mooie grote handtekeningstempel, ontworpen op basis van de gescande en geüploade handtekening. Als u in de nabije toekomst veel brieven en kaarten te ondertekenen heeft, is zo'n handtekeningstempel misschien de moeite waard!

Meer informatie over het onderwerp

De persoonlijke handtekening als stempel! In onze winkel is het heel eenvoudig om uw – Handtekening te scannen, een geschikte stempel te kiezen en te bestellen!

Bestelhandtekening stempels

Een handtekeningstempel geeft uw documenten een persoonlijke handtekening zonder dat u hoeft te tekenen. Bij ons ontvangt u handtekeningenstempels van de beste kwaliteit, die snel en tegen een redelijke prijs worden geleverd.

Door middel van magie: Handtekening stempel

Met een handtekeningstempel kunt u met uw persoonlijke handtekening iets bepaalds aan uw documenten geven. Het ontwerp wordt snel en eenvoudig gedaan in onze online editor.

Dat bepaalde iets

  • Scan gewoon in je handtekening.
  • Upload ze in ons systeem.
  • We zullen onmiddellijk geschikte stempels voorstellen.
  • Kies je favoriet - klaar.

De levering zal onmiddellijk plaatsvinden tegen zeer redelijke leveringskosten. En het beste is: een nabestelling is op elk moment mogelijk, omdat we uw ontwerp kunnen bewaren.

De creatie van uw persoonlijke handtekening stempel is zeer eenvoudig – En gebeurt in een paar minuten.

De creatie van uw persoonlijke handtekening stempel is zeer eenvoudig – En kan in een paar minuten gedaan worden.


  1. Teken op een wit vel papier. Voordelige manier is het gebruik van een zwarte pen, balpen of vulpen. Ook voor een signatuurstempel met blauwe opdruk heeft u een zwart-wit afbeelding nodig voor de productie. De blauwe kleur komt van het bijpassende stempelkussen in het blauw.
  2. Fotografeer de handtekening met uw mobiele telefoon of digitale camera. (Of scan de handtekening met een scanner. Kies een resolutie van 720 dpi). U kunt de resulterende foto naar uw computer overbrengen door deze naar uzelf te e-mailen. Zorg ervoor dat je het op ware grootte opstuurt.
  3. Upload de resulterende afbeelding met de handtekening op onze website. Onder "Help" kunt u, indien nodig, een video bekijken over hoe u dit moet doen.
  4. Volg het proces. Snij de grafiek bij indien nodig.
  5. Dan zal ons systeem passende stempels voorstellen
  6. Selecteer de gewenste stempel en volg de procedure.

Als u problemen heeft, kunt u ook een "bestelling met volledige service" maken. Dan zorgen we voor alles.

De levering wordt onmiddellijk uitgevoerd tegen zeer gunstige leveringskosten. En het beste is: een nabestelling is op elk moment mogelijk, want wij bewaren uw bestelling.

Handtekening Stempel