Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Logostempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Logostempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Logostempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Logostempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Logostempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Logostempels».

Logostempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen – (217)

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Logostempels – Online aanmaken en bestellen, ook rond

Een stempel met een logo is gewoonweg opvallend! Het menselijk oog is beeldgericht. Daarom blijft de blik automatisch langer op postzegels met een geïntegreerd logo. Ik wil dit effect gebruiken voor marketingdoeleinden. Doordat ik mijn logo heb geïntegreerd in mijn bedrijfsstempel is het veel opvallender. De reacties zijn steeds positief!

rating 5
Logostempels

Logo-stempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Logostempels – 9 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-281945.jpg 281945

Ronde stempels zijn een zeer bijzondere blikvanger, vooral als ze het persoonlijke logo inlijsten. Laat u inspireren door onze talrijke ontwerpmogelijkheden!

logostempel-341542.jpg 341542

Het logo naast het adres versterkt onmiddellijk de adresstempel. Het is een blikvanger en laat een blijvende indruk achter.

rundstempel-297659.jpg 297659

Grappig en aantrekkelijk, de stempelafdruk laat een blijvende indruk achter!

logostempel-340944.jpg 340944

Een afdruk die een indruk achterlaat! Deze bedrijfsstempel bevat alle noodzakelijke informatie. Het logo doet hem opvallen en houdt hem in gedachten.

logostempel-257644.jpg 257644

Een prachtige combinatie: het eigen logo boven het adres maakt elke postzegelafdruk nog persoonlijker.

rundstempel-264090.jpg 264090

Een harmonieuze combinatie van tekst en ornamenten maakt dit ontwerp. Deze postzegel zal indruk maken!

stempel-layout-292880.jpg 292880

Zet je stempel op je documenten! Met een logo stempel van ons.

adressstempel-ohne-rahmen-286762.jpg 286762

Een mooi geordende postzegel, links het geüploade logo en daarnaast het gerechtvaardigde adres.

rundstempel-342710.jpg 342710

Een fraai vormgegeven logostempel, direct geüpload als een afgewerkt bestand door de klant.

Meer informatie over het onderwerp

Bestel postzegels met logo en tekst bij arial.ch en trek de aandacht! Veel sjablonen voor individueel ontwerp beschikbaar, lage prijzen, vaste verzending!

Een stempel met een logo is gewoonweg opvallend! Het menselijk oog is beeldgericht. Daarom blijft de blik automatisch langer op postzegels met een geïntegreerd logo. U kunt dit effect gebruiken voor marketingdoeleinden. Bestel vandaag nog uw nieuwe logo stempel!

Postzegels hoeven niet alleen uit tekst te bestaan! Een logo maakt het uiterlijk losser en zorgt ervoor dat de ogen van klanten en zakenpartners langer op uw bedrijfsgegevens blijven hangen. Het is daarom de moeite waard om bedrijfs- en adresstempels met een logo te bestellen om deze effectieve marketingmaatregel automatisch te exploiteren.

Mooie woorden zijn niet alles. Het menselijk oog wil foto's zien. Daarom zijn stempels die een tekst en logo combineren het meest opvallend. Het oog blijft er langer op hangen. Dit betekent ook dat de informatie in de tekstregels beter wordt ontvangen!

U kunt bij ons ook tekststempels met uw persoonlijke logo verkrijgen. We willen immers dat uw naam wordt onthouden door uw klanten en zakenpartners. Marketing hoeft niet duur te zijn!