4 eenvoudige stappen voor «Logostempels»

 1. Selectie van het sjabloon

  Kies hieronder een sjabloon dat aan uw wensen voldoet. Je kunt het dan aanpassen in de editor.

 2. Stempelselectie

  Ons systeem toont u alle geschikte stempels voor de lay-out. Selecteer het gewenste zegelmodel.

 3. Redactie in de redactie

  Verwijder het logo van het monster. Upload uw eigen logo en voeg het toe aan de postzegel (zie online help).

 4. Volgorde van de postzegel

  Volg het bestelproces. Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd.

Logostempels – 21 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Logostempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Logostempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Logostempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Logostempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Logostempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Logostempels».

Logostempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Logostempels – Online aanmaken en bestellen, ook rond

Een stempel met een logo is gewoonweg opvallend! Het menselijk oog is beeldgericht. Daarom blijft de blik automatisch langer op postzegels met een geïntegreerd logo. Ik wil dit effect gebruiken voor marketingdoeleinden. Doordat ik mijn logo heb geïntegreerd in mijn bedrijfsstempel is het veel opvallender. De reacties zijn steeds positief!

rating 5
Logostempels

Meer informatie over het onderwerp

Stempel met logo en tekst

Bestel stempels met logo en tekst bij arial.ch en val op! Veel sjablonen beschikbaar voor individueel ontwerp, lage prijzen, snelle verzending!

Zegels met logo vallen op

Een postzegel met een logo valt gewoon op! Het menselijk oog is beeldgericht. Daarom blijft het oog automatisch langer hangen op postzegels met een geïntegreerd logo. U kunt dit effect gebruiken voor marketingdoeleinden. Bestel vandaag nog uw nieuwe logostempel!

Bestel zegels met logo

Zegels hoeven niet alleen maar tekst te zijn! Een logo maakt het uiterlijk losser en zorgt ervoor dat de ogen van klanten en zakenpartners langer op uw bedrijfsgegevens blijven hangen. Het is dus de moeite waard om bedrijfs- en adresstempels met logo te bestellen om automatisch te profiteren van deze effectieve marketingmaatregel.

Woord en beeld

Mooie woorden zijn niet alles. Het menselijk oog wil beelden zien. Daarom springen stempels met een combinatie van tekst en logo het meest in het oog. Het oog blijft er langer op hangen. Dit betekent ook dat de informatie in de tekstregels beter wordt opgenomen!

Na logo!

Bij ons kunt u ook tekststempels met uw persoonlijke logo krijgen. Wij willen immers dat uw klanten en zakenpartners u niet vergeten. Marketing hoeft niet duur te zijn!