5 eenvoudige stappen voor «Motiefstempels»

 1. Selectie van het sjabloon

  Kies hieronder een lay-out-sjabloon dat het beste past bij uw behoeften. U kunt dit later aan uw wensen aanpassen.

 2. Selectie van het onderwerp

  Kies in de tweede stap uit meer dan 10.000 motieven het gewenste motief. Het motief op het sjabloon wordt dan vervangen.

 3. Stempelselectie

  Ons systeem toont u alle geschikte stempels voor de lay-out. Selecteer het gewenste zegelmodel.

 4. Redactie in de redactie

  Pas de lay-out en de tekst in onze online editor aan uw wensen aan.

 5. Volgorde van de postzegel

  Volg het bestelproces. Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd.

Motiefstempels – 18 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Motiefstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Motiefstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Motiefstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Motiefstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Motiefstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Motiefstempels».

Motiefstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Meer informatie over het onderwerp

Een motiefstempel is een drukmiddel voor creatief werk. U kunt een motiefstempel gebruiken om een grote verscheidenheid aan materialen te bedrukken, zoals papier en stoffen, of u kunt het gebruiken als stempelstempel om zoutdeeg, boetseerklei of andere materialen te versieren met patronen, tekst of letters.

Het gebruik van een motiefstempel wekt de creatieve, artistieke kant in een persoon op. Eigenlijk komt het creatieve motiefstempel uit de VS, maar inmiddels hebben ook veel Europese kinderen, jongeren en volwassenen deze fascinerende hobby zelf ontdekt.

De dompelstempel is ook een soort motiefstempel. Wat kan er mee gestempeld worden? Natuurlijk zijn er motieven die geschikt zijn om te duiken. Duikers houden een logboek bij waarin alle voltooide duiken worden geregistreerd. En om de duikers in staat te stellen hun inzendingen zo individueel mogelijk te ontwerpen, zijn er duikstempels. Hieronder ziet u twee veelgebruikte duikzegels met drukvoorbeelden. Voor meer informatie opent u de volgende link.

Met motiefstempels kun je veel dingen ontwerpen. Wenskaarten, fotoalbums, kleding, briefpapier, enveloppen, zelfs muren kunnen worden geaccentueerd met behulp van motiefstempels. Motiefstempels worden ook vaak gebruikt door basisschoolleerkrachten als beloning voor goed werk. En wie denkt er niet graag terug aan de goede oude schooltijd toen een dictee nog werd beloond met de afdruk van een vlinder?