Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Motiefstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Motiefstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Motiefstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Motiefstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Motiefstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Motiefstempels».

Motiefstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Motiefstempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Motiefstempels – 8 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-343691.jpg 343691

Een schattig postzegelontwerp! De klant heeft de basiszin vakkundig gecombineerd met haar eigen imago.

adressstempel-ohne-rahmen-292291.jpg 292291

Dit stempelontwerp laat gegarandeerd een blijvende indruk achter! Zeer geslaagde combinatie van logboek en adres.

stempel-layout-319276.jpg 319276

Waarom niet een stempel gebruiken om de aandacht te vestigen op de volgende theatervoorstelling?

rundstempel-346880.jpg 346880

Een praktische logo stempel met een diameter van 15mm kan overal worden bevestigd.

rundstempel-322543.jpg 322543

Een zeer lief logo, super geschikt voor een ronde stempel!

adressstempel-ohne-rahmen-302226.jpg 302226

Vooral als zelfstandige is een fraai vormgegeven logostempel ideaal om de aandacht te trekken!

stempel-layout-347661.jpg 347661

Een voorbeeld van hoe creatief een stempelafdruk kan zijn! De klant uploadde zijn eigen kunst als een afgewerkt document en gebruikte het voor het postzegelontwerp.

adressstempel-ohne-rahmen-292000.jpg 292000

Een eenvoudige adresstempel wordt onmiddellijk geüpgraded en valt onmiddellijk meer op als u uw logo ernaast plaatst!

Meer informatie over het onderwerp

Een motiefstempel is een drukmiddel voor creatief werk. U kunt een motiefstempel gebruiken om een grote verscheidenheid aan materialen te bedrukken, zoals papier en stoffen, of u kunt het gebruiken als stempelstempel om zoutdeeg, boetseerklei of andere materialen te versieren met patronen, tekst of letters.

Het gebruik van een motiefstempel wekt de creatieve, artistieke kant in een persoon op. Eigenlijk komt het creatieve motiefstempel uit de VS, maar inmiddels hebben ook veel Europese kinderen, jongeren en volwassenen deze fascinerende hobby zelf ontdekt.

De dompelstempel is ook een soort motiefstempel. Wat kan er mee gestempeld worden? Natuurlijk zijn er motieven die geschikt zijn om te duiken. Duikers houden een logboek bij waarin alle voltooide duiken worden geregistreerd. En om de duikers in staat te stellen hun inzendingen zo individueel mogelijk te ontwerpen, zijn er duikstempels. Hieronder ziet u twee veelgebruikte duikzegels met drukvoorbeelden. Voor meer informatie opent u de volgende link.

Met motiefstempels kun je veel dingen ontwerpen. Wenskaarten, fotoalbums, kleding, briefpapier, enveloppen, zelfs muren kunnen worden geaccentueerd met behulp van motiefstempels. Motiefstempels worden ook vaak gebruikt door basisschoolleerkrachten als beloning voor goed werk. En wie denkt er niet graag terug aan de goede oude schooltijd toen een dictee nog werd beloond met de afdruk van een vlinder?