4 eenvoudige stappen voor «Ronde stempels»

 1. Selectie van het sjabloon

  Kies hieronder een sjabloon dat aan uw wensen voldoet. Je kunt het dan aanpassen in de editor.

 2. Stempelselectie

  Ons systeem toont u alle geschikte stempels voor de lay-out. Selecteer het gewenste zegelmodel.

 3. Redactie in de redactie

  Pas de lay-out en de tekst in onze online editor aan uw wensen aan.

 4. Volgorde van de postzegel

  Volg het bestelproces. Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd.

Ronde stempels – 61 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Ronde stempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Ronde stempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Ronde stempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Ronde stempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Ronde stempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Ronde stempels».

Ronde stempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Help op ronde instellen

Video – Ronde tekst bewerken

Video – Ronde tekst invoegen

Video – Ronde tekst verwijderen

Toon alle hulpthema's

Ronde stempels – Maak je eigen online

Ik maak mijn ronde stempels op arial.ch. Waar anders?

Ik heb hier vaak ronde postzegels besteld. Waarom? Omdat dit altijd soepel werkt, omdat de prijs goed is en omdat het de enige online winkel is die dit kan doen.

rating 5
Ronde stempels

Vragen en antwoorden

Ja, dat kan je wel. Wij zijn de enige online shop die een uitgebreide toolbox aanbiedt voor het ontwerpen van ronde stempels. U kunt ook ronde lijnen genereren en uw tekst op zo'n lijn plaatsen. Daarnaast kunt u uw logo of een afbeelding in het midden van de ronde stempel plaatsen, die u eenvoudig kunt uploaden. Er is een video over dit proces in de online hulp.

Ja, het is absoluut geen probleem. Er zijn twee manieren om dit te doen:

 • U ontwerpt de gewenste ronde stempel met een programma naar keuze op uw computer. Het sjabloon moet zo vierkant mogelijk zijn (bijv. 4×4 cm). Sla het ontwerp vervolgens op of exporteer het als PDF. Selecteer dan "Bestelstempel met upload van een bestand" op onze website en volg het proces. Het systeem zal dan geschikte ronde stempels voorstellen.
 • U kiest een van onze sjablonen die aan uw eisen voldoet. Vervolgens laadt u dit sjabloon in de online editor van onze website. Verwijder de elementen die u niet wilt (bijvoorbeeld de plaatshouder van het logo). Upload vervolgens uw logo en plaats het in de editor. Pas de grootte aan indien nodig.

Ja, dat kunnen we voor je maken. We monteren de ronde afdruk op een vierkante stempelgreep in elk geval. Zoek dus niet naar ronde handvatten, maar kies een vierkante houten stempel voor de door u gewenste ronde stempel. Wij bieden verschillende maten aan van 10×10mm tot 100×100mm.

U kunt onze sjablonen gebruiken of een afgewerkt grafisch bestand uploaden. Voor meer informatie over het maken van een ronde postzegel, zie "Kan ik zelf online een ronde postzegel ontwerpen" of "Kan ik een ronde postzegel met mijn logo bestellen?

Ja, dat is geen probleem. U heeft twee mogelijkheden om een ronde stempel met PDF te bestellen:

 • Selecteer "Stempel met upload van uw bestand" en volg het proces. Als uw sjabloon een vierkant formaat heeft, krijgt u automatisch ronde stempels aangeboden voor selectie.
 • Selecteer eerst de gewenste stempel en vervolgens een willekeurig sjabloon. Verwijder in de editor de tekst uit het sjabloon. Klik op de pictogrammen "Afbeelding invoegen" in de bovenste regel van de editor en upload uw bestand.

Er is een video over dit proces in de online hulp.

We produceren zeer snel. Bestellingen die voor 16.00 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog per post verstuurd. Dus je kunt het de volgende dag al in je brievenbus hebben. Alleen de stempels van de lijn "Colop EOS" doen er iets langer over (2 – 3 dagen) vanwege de productie.

Ronde stempels zien er erg "officieel" uit. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de documenten al eerder met ronde Sigel-stempels werden verzegeld en gelegaliseerd. Iedereen kan echter ronde stempels laten maken voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Zulke ronde stempels moeten gewoonweg niet misleidend doen alsof ze een indruk van een stempel van een autoriteit zijn.

Ronde stempels zien er erg "officieel" uit. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de documenten al eerder met ronde Sigel-stempels werden verzegeld en gelegaliseerd. Iedereen kan echter ronde stempels laten maken voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Zulke ronde stempels moeten gewoonweg niet misleidend doen alsof ze een indruk van een stempel van een autoriteit zijn.

Meer informatie over het onderwerp

Ronde stempels kunnen zowel door particulieren als door zakenmensen worden gebruikt - vergelijkbaar met de andere postzegels - zowel direct in de gespecialiseerde handel als online bij ons Orde. Vooral de individuele vormgeving via het internet is erg belangrijk voor eenvoudig, handig en gemakkelijk te doen vanuit huis. De beslissing waar en hoe men de gewenste ronde postzegel te koop wil krijgen is dus hangt ook af van de tijd en de locatie. Aanzienlijk meer tijdbesparend en het zou handiger moeten zijn om online te bestellen via het internet, want je bent niet gebonden aan de openingstijden van de winkel of aan lange reizen. Het heden technologie maakt en garandeert ons en u een echte en effectieve individueel ontwerp, een goede klantenservice en een hoge kwaliteit vinden.

Vooral de ronde vorm is wat veel van de gebruikers en kijkers is bijzonder aantrekkelijk. Ronde is synoniem met harmonie, en wie van ons zou zijn niet nodig heeft voor harmonie of zelfs -verslaafd? U kunt bijvoorbeeld ook vinden in tal van kinderspelletjes of educatieve leer- en zegelspelletjes de vorm de ronde stempel weer.

Bijvoorbeeld in advocatenkantoren, bij de rechtbank of bij ander publiek Instituten legaliseren documenten met dergelijke ronde stempels. Op elke pas, elk rijbewijs en elk ander document is voorzien van een rondstempel. Publiek benoemde deskundigen - zoals Gerechtsdeurwaarders - dragen speciale ronde stempels. Ook het postkantoor postzegels hun brieven en pakjes met ronde stempels waarop zowel de plaats van het postkantoor en de datum.

Diverse beroepsgroepen, zoals belastingadviseurs en belastingagenten, krijgen zelfs de ronde stempel in hun vorm en hun ontwerp als professionele stempel is ook wettelijk verplicht.

De imitatie van publieke, officiële ronde stempels - zelfs de benaderende Imitatie - is strafbaar volgens de wet. Elke privépersoon kan echter een ronde postzegel krijgen... op voorwaarde dat het geen gelijkenis vertoont met het bovenstaande moet officiële zegels laten zien. Zeer populair bij particulieren - meestal grappig - motiefstempels. Op het bedrijventerrein zijn de ronde stempels vaak te vinden Toepassing als logostempel. Het merendeel van de zogenaamde dompelstempels zijn ook rond. Naast een typisch motief dragen ze meestal de naam van de eigenaar, een grappig gezegde of de bedrijfsnaam in hun stempel. Ze worden - afgezien van reclamedoeleinden - voornamelijk gebruikt voor de registratie. in de logboeken die worden bijgehouden door verenigingsduikers of duikinstructeurs moeten.