Vervangkussen Colop E/30 | Printer 30 – voor Printer 30, 30 Green Line

Grootte van de stempel 47×18 mm
Prijs EUR 8.25 incl. 21% BTW
---
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen Colop E/30 | Printer 30 – voor Printer 30, 30 Green Line Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Colop reservekussen E/30". Het "Colop Replacement Cushion E/30" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het verwisselen van het Colop vervangingskussen E/30, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Colop vervangingskussen E/30" Geschikt voor Printer 30 en Printer 30 Green Line is geschikt voor de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen Colop E/30 | Printer 30

Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan. Colop biedt verschillende soorten vervangingskussens aan. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst.

Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Colop vervangingskussen – Een ongecompliceerde verandering en maximale flexibiliteit. Het stempelkussen is ooit opgebruikt.

U kunt eenvoudig Colop reservekussens in verschillende kleuren bestellen. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Alle Colop stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid. De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen! De Colop vervangingskussens zijn niet geïmpregneerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kussenvervanging is schoon en je maakt je vingers niet vuil. Colop vervangingskussens bieden hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. De vervanging van het stempelkussen is zeer eenvoudig voor Colop producten en gaat zeer snel.