5 eenvoudige stappen voor «Duikstempels»

 1. Selectie van het sjabloon

  Kies in de eerste stap hieronder een lay-out-sjabloon dat het beste past bij uw behoeften. U kunt dit later aan uw wensen aanpassen.

 2. Selectie van het onderwerp

  Kies in de tweede stap uit meer dan 1000 motieven het gewenste motief. De advertentiespecificatie op het sjabloon wordt dan vervangen door deze advertentiespecificatie.

 3. Stempelselectie

  Ons systeem toont u alle geschikte stempels voor de lay-out. Selecteer het gewenste zegelmodel.

 4. Redactie in de redactie

  Pas de lay-out en de tekst in onze online editor aan uw wensen aan.

 5. Volgorde van de postzegel

  Volg het bestelproces. Besteld voor 16.00 uur, morgen geleverd.

Video zu «Duikstempels – Bestel met sjablonen»

Duikstempels – 15 Sjablonen om uit te kiezen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Duikstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Duikstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Duikstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Duikstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Duikstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Duikstempels».

Duikstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Vragen en antwoorden

Ja, in onze online shop vindt u meer dan 1000 duikmotieven en duikiconen voor gratis gebruik. U kunt eenvoudig een motief op een sjabloon vervangen door het motief van uw keuze.


Iedereen die geïnteresseerd is kan natuurlijk kiezen uit de grote selectie van duikzegels en waarmee hij zich het gemakkelijkst kan identificeren. Het risico bestaat echter dat een andere duiker dit motief of deze stempel ook leuk vindt en dat de stempel niet meer individueel is. Het ergste voor de duiker zou kunnen zijn, als hij zijn logboek wil laten stempelen en de duikpartner hetzelfde motief heeft –, zeker een aandenken aan een bizarre situatie, maar net zo zeker niet gewenst.

Snel! Bestellingen, die tot 15 uur bij ons binnenkomen, worden meestal dezelfde dag nog geproduceerd en verzonden.

Ja, dat kan je wel. Wij bieden vele sjablonen speciaal voor duikstempels, die u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften in een online editor.

Ja, dat is geen probleem. U kunt eenvoudig een ontwerp op een sjabloon verwijderen en uw eigen ontwerp uploaden en invoegen.


Het motief moet niet te gedetailleerd zijn, anders bestaat het risico dat deze details niet meer duidelijk zichtbaar zijn -– Ze vervagen in elkaar en het motief verliest wat van zijn effect. Daarom is het meestal beter om een eenvoudiger motief te kiezen, dat nog steeds indrukwekkend is in druk en duidelijk kan worden weergegeven.

Ja, dat kan je wel. U kunt PDF-, EPS-, JPG- of PNG-bestanden uploaden. De resolutie moet ten minste 600 dpi zijn. Ons systeem zal dan automatisch een passende stempel voorstellen.

Meer informatie over het onderwerp