Klik hieronder op het «Duikstempels» sjabloon dat het dichtst bij uw gewenste stempel komt. In de online editor kunt u dan de tekst aanpassen en de lettergrootte en het lettertype aanpassen. U kunt ook een extra grafiek uploaden. Dan kunt u het «Duikstempels» bestellen. Niets om bij te horen? Wij maken graag een sjabloon voor u op.

Duikstempels – 108 Sjablonen om uit te kiezen

Online postzegels bestellen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Duikstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Duikstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Duikstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Duikstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Duikstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Duikstempels».

Duikstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Duikstempels – 9 Voorbeelden van bestellingen

tauchstempel-337078.jpg 337078
Een persoonlijke duikstempel is het ideale cadeau voor de duikvriend! Bij ons vindt u diverse sjablonen en suggesties voor ontwerpmogelijkheden.
tauchstempel-328364.jpg 328364
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe persoonlijke duikstempel!
tauchstempel-295793.jpg 295793
Wij wensen u veel plezier met uw persoonlijke duikstempel!
rundstempel-312142.jpg 312142

Wij feliciteren met de succesvolle duikstempel! Hiervoor werd het volledige afgewerkte ontwerp geüpload en besteld als een mobiele printy, zodat je het overal kan hebben.

rundstempel-335087.jpg 335087

Een prachtige duikstempel! De klant heeft zijn definitieve ontwerp geüpload. Het gekozen model Mobile Printy is ideaal als duikstempel, omdat het ruimtebesparend verpakt kan worden.

tauchstempel-289716.jpg 289716
Wat is er mooier dan duiken bij deze temperaturen? Een persoonlijke duikstempel is de eenvoudigste manier om duiken in het logboek vast te leggen.
rundstempel-279547.jpg 279547

Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy, daarom is er naast de grote keuze aan motieven ook de mogelijkheid om, zoals in dit voorbeeld, een eigen afbeelding te uploaden.

tauchstempel-323169.jpg 323169
Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy. Er zijn (bijna) geen grenzen aan de creatieve ideeën!
tauchstempel-344570.jpg 344570
Een prachtige duikstempel! De klant uploadde haar eigen graphics en voltooide het ontwerp met de praktische rondsetgenerator. Het gekozen model Colop Pocketstamp is ideaal als duikstempel, omdat het ruimtebesparend verpakt kan worden.