Klik hieronder op het «Duikstempels» sjabloon dat het dichtst bij uw gewenste stempel komt. In de online editor kunt u dan de tekst aanpassen en de lettergrootte en het lettertype aanpassen. U kunt ook een extra grafiek uploaden. Dan kunt u het «Duikstempels» bestellen. Niets om bij te horen? Wij maken graag een sjabloon voor u op.

Duikstempels – 108 Sjablonen om uit te kiezen

Online postzegels bestellen

Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Duikstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Duikstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Duikstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Duikstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Duikstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Duikstempels».

Duikstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen – (217)

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Duikstempels – Ontwerp en bestel uw eigen spreuken

Ondergedompeld en gestempeld!

Met mijn duikstempel van Arial.ch. Ik heb het met weinig moeite zelf ontworpen en ben helemaal tevreden! Ook mijn vrienden van de duikclub zijn enthousiast.

Steeds weer met plezier: Na elke duik druk ik met plezier mijn duikstempel in het logboek. Het grappige motief en de slimme slogan passen precies bij mijn persoonlijkheid.

rating 5
Duikstempels

Duikstempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Duikstempels – 9 Voorbeelden van bestellingen

tauchstempel-323169.jpg 323169
Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy. Er zijn (bijna) geen grenzen aan de creatieve ideeën!
rundstempel-312142.jpg 312142

Wij feliciteren met de succesvolle duikstempel! Hiervoor werd het volledige afgewerkte ontwerp geüpload en besteld als een mobiele printy, zodat je het overal kan hebben.

tauchstempel-295793.jpg 295793
Wij wensen u veel plezier met uw persoonlijke duikstempel!
rundstempel-335087.jpg 335087

Een prachtige duikstempel! De klant heeft zijn definitieve ontwerp geüpload. Het gekozen model Mobile Printy is ideaal als duikstempel, omdat het ruimtebesparend verpakt kan worden.

tauchstempel-283228.jpg 283228

Wij feliciteren met de succesvolle duikstempel! Hier gebruikten we ons eigen logo en vulden we het ontwerp aan met onze ronde set generator.

tauchstempel-328364.jpg 328364
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe persoonlijke duikstempel!
tauchstempel-270454.jpg 270454
Een duikstempel moet bovenal één ding zijn: individueel! Gebruik - zoals hier - uw eigen afbeeldingen of laat u inspireren door onze talrijke sjablonen. Met een duikstempel is (bijna) alles toegestaan.
tauchstempel-337078.jpg 337078
Een persoonlijke duikstempel is het ideale cadeau voor de duikvriend! Bij ons vindt u diverse sjablonen en suggesties voor ontwerpmogelijkheden.
rundstempel-279547.jpg 279547

Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy, daarom is er naast de grote keuze aan motieven ook de mogelijkheid om, zoals in dit voorbeeld, een eigen afbeelding te uploaden.

Meer informatie over het onderwerp

Duiken is een fascinerende sport die het leven en de kijk op de wereld verrijkt. Het persoonlijke logboek moet ook het enthousiasme voor deze sport weerspiegelen. De individualiteit en creativiteit wordt gegeven door een persoonlijke duikstempel, die u eenvoudig naar eigen inzicht kunt ontwerpen in onze online shop.

Duikstempel

Ontwerp en bestel zelf duikzegels voor logboeken! Veel motieven en sjablonen beschikbaar, individuele aanpassing mogelijk. Robuuste kwaliteit!

Duikstempel

Een duikstempel wordt gebruikt in het logboek van een duiker en documenteert elke voltooide duik. Een duikstempel bevat meestal de naam, een motief en vaak een grappig gezegde. Op arial.ch vindt u een grote selectie van duikzegels tegen redelijke prijzen.

Duikstempel

Duiken is een sport die iedereen op zijn eigen manier leuk vindt. Daarom moet de duikstempel ook passen bij de persoonlijkheid van de duiker. Bij ons kunt u kiezen uit tal van sjablonen en met een paar klikken uw individuele duikstempel maken.

Zo individueel als u

Wij voorzien u van vele sjablonen waarmee u uw eigen persoonlijke duikstempel kunt ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden:

 • Met tekst en beeld
 • Met alleen tekst
 • Rond of vierkant
 • Met duiksleuzen
 • Ontwerp met eigen dossier

Gebruik een van onze talrijke duikersmotieven en combineer deze met een persoonlijke tekst. Of pas gewoon uw naam aan in een afgewerkt sjabloon. Het is ook mogelijk om uw eigen bestand te uploaden als u uw stempel dat bepaalde iets wilt geven. En dan: "Goede lucht!"

Dompelstempels – Individueel en uniek

Duikuitspraken in het Duits

 • Gedoken en overleefd met...
 • Ogen dicht en door
 • Snel bijten
 • Bijtende duik
 • Koele duik met...
 • Bedankt voor de mooie duik
 • Uw duikpartner
 • Uw duikpartner
 • Dansen met de haai
 • Klaar!!!
 • In de sensatie van het diepe...
 • Kleine duikmuis
 • Zeemeerminnen duiken beter
 • Waarom niet duiken met comfort
 • Overleefd met...
 • Je bevriest, je verliest.

Duikuitspraken in het Engels

 • Geboren om te duiken
 • Duik nu, werk later!
 • Duik veilig en koel
 • Gedoken en overleefd met...
 • Maak je geen zorgen, duik gelukkig
 • Maak je geen zorgen, ga duiken.
 • Down under met...
 • Extreem duiken met...
 • Een goede duik
 • Blijf koel, ga naar beneden
 • Leef en laat ons duiken
 • Bellen maken, geen problemen
 • Gedoemd met...
 • Het maatje dat zich bekommert
 • Je hebt me gek gemaakt.
 • Je maatje.
Vlootduikleuzen

Duikzegels zijn niet alleen een speciale vorm van postzegels voor professionele en en voor duikinstructeurs zijn duikstempels ook ideaal. Cadeau voor alle watersportliefhebbers, aan wie u op bepaalde dagen een speciaal cadeau kunt geven zoals Kerstmis of verjaardag of gewoon tussen een Ik wil je een plezier doen.
Het oorspronkelijke idee van de duikstempel is gebaseerd op het feit dat elke duiker heeft een zogenaamd logboek, waarin hij al zijn duiken kan vastleggen en moet al zijn eigen gegevens registreren. Ook de metgezel, die moet duiken is verplicht, de zogenaamde buddy, moet worden ingevuld in het logboek tegenhanger. Om de vormgeving van het logboek aantrekkelijker, interessanter te maken en om het creatiever te maken, kopen steeds meer duikers een duikstempel, ...dat staat in het logboek van de vriend.

Duikstempel

Duikzegels zijn in principe heel normale, conventionele zegels, zoals op veel plaatsen. Maar de eigenlijke duikstempel is gemaakt door de speciaal motief. De meeste duikstempels zijn ronde stempels, waarop ofwel de naam van de duikschool, de eigenaar of de naam van de een snelle slogan naast een bijbehorend motief op de stempelplaat hebben. Populaire motieven op duikzegels zijn naast de, zegels, schelpen, Krabben, zeepaardjes en zeemeerminnen natuurlijk ook de vissen. Vooral zowel de kogelvis als de dolfijn of de zwaardvis komen vaak voor... Toepassing. In de meeste gevallen zijn de cijfers op de Duikzegels karikaturaal. Zoals reeds vermeld zijn er op de Duikerstempels naast de naam van de eigenaar vaak ook "cool" zeggen. zoals "Dive and Survive", "To Each His Own Mermaid" en nog veel meer... grappige teksten.
Aangezien duikzegels een extreem veeleisend karakter hebben en ook een extreem hebben een hoge herkenningswaarde, tal van duikscholen gebruiken dit evenals bedrijfslogo's en dus als briefhoofd.
Duikzegels zijn niet alleen verkrijgbaar met verschillende motieven en teksten beschikbaar zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, vormen en maten Kleuren. De meeste klanten bestellen echter houten stempels in ronde vorm. Ook Duikzegels kunnen gemakkelijk, snel en individueel worden besteld per telefoon of per bestel ook online bij ons. Binnen de kortste tijd ontvangt de klant dan zijn eigen onmiskenbare duikstempel direct bij hem thuis.

Duikstempelmotieven

Op onze site vindt u een grote selectie van postzegels, verschillende Motieven en gezegden inbegrepen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën voor ons. Het voordeel van het kopen van ons is, dat u uw stempel kunt kiezen vanuit het comfort van uw eigen huis. Zonder Stress in de winkel of het aanhouden van vooraf bepaalde openingstijden. U creëert Voeg gewoon de stempel van uw keuze toe aan het winkelwagentje en een paar dagen later ontvangt u uw bestelling.

Hoe kom je aan je duikstempel?

Zoals de naam al doet vermoeden, maken duikzegels deel uit van de accessoires van de duikers. Ze duiken altijd met minstens twee duikers en houden meestal een logboek bij. over haar duiken. Als souvenir en als een representatie van wat ze hebben alles al bereikt, ze hechten veel belang aan het logboek. Maar omdat elke duiker zich wil onderscheiden van andere duikers, is de past het ook toe op een individuele duikstempel. Dit kan zowel rond zijn of hoekig, kan worden bedrukt met speciale dompelstempels of dompelstempels zegswijzen, komen als een zelf-inkende stempel, of, of, of. De selectie van de duikzegels is erg groot en zo vindt elke duiker zijn eigen stempel.

Wat zijn duikzegels?

Dipstempels zijn in de meeste gevallen rond en voorzien van een motief of een logo, die in verband met met de populaire water- en duiksporten. Populaire motieven zijn naast de vissen en duikers ook kikkers, eenden, zeepaardjes, mosselen evenals andere zeebewoners en het zeeleven. Favoriet onder de vissen de karikaturale blaasvis. In de meeste gevallen kunt u ook alle andere figuren op de duikzegels in karikaturale vorm. Naar de overeenkomstige Het motief bevat meestal een passende tekst. Deze bevindt zich - met de ronde stempels – Niet zelden weer als kader voor de grafiek. Op de tekst bevat informele informatie zoals namen van duikscholen, eigenaren of dergelijke, maar ook niet zelden rond losse, brutale zegswijzen zoals "Zeemeerminnen duiken beter," "In de Dronken Stupor of the Deep," "Uiteindelijk iedereen komt op" of "eerlijk weer duiker". Duikzegels, die zijn logboek, bevatten altijd de naam van de overeenkomstige Eigenaar. Zo is het gegeven dat met hetzelfde motief en/of dezelfde Zeg toch dat de ondergetekende gemakkelijk te identificeren is.

Dipstempelmotieven

Iedereen die geïnteresseerd is kan natuurlijk kiezen uit het grote aanbod van duikzegels kies degene die hij het leukst vindt en met wie hij het meest waarschijnlijk kan identificeren. Maar er is natuurlijk het risico dat zelfs een andere duiken Gun dit duikstempelmotief of en de stempel is dus niet langer geïndividualiseerd en de stempel is geen is. Ik denk dat het ergste voor een duiker is om zich... logboek en de duikpartner heeft – Hetzelfde motief, zeker een aandenken aan een vreemde situatie, maar zeker niet gezocht.
Als u echt waarde hecht aan een zeer individuele stempel, moet u informeer u over de productie van duikzegels. Omdat het ook mogelijk om niet alleen de gegeven spreuken en motieven te kiezen, maar ook om om een aantal van hun eigen ontwerpen te maken.

Wat zijn de mogelijkheden om uw persoonlijke duikstempelmotief te vinden?

Je eigen ontwerp voor een duikstempel moet in zwart-wit zijn. worden gehouden. Dit heeft als achtergrond dat ook de stempel uiteindelijk kan slechts twee kleuren drukken. Het gekozen thema moet daarom niet te gedetailleerd zijn, althans wat het kleurenschema betreft. Want dan... het gevaar bestaat dat deze details niet duidelijk zichtbaar zijn, zij vervagen in elkaar en het motief verliest wat van zijn effect. Vandaar dat het is meestal beter om een eenvoudiger motief te kiezen, dat wordt afgedrukt is nog steeds indrukwekkend en kan duidelijk worden gepresenteerd. over subtiliteiten van de stempel hoeft niemand zich zorgen te maken, de laser zit in de positie om te werken – Met een nauwkeurigheid tot 0,08 mm een fijnheid die ruimschoots voldoende is ...denk ik.

Wat zijn de vereisten voor je eigen motief?

Het gewenste motief voor de dompelstempel wordt geselecteerd met behulp van een speciale software in de computer. Het is ook de software die en die het onderwerp kan veranderen in een geschikte vorm. Met andere woorden, de misschien niet monochrome kleurendruk wordt omgezet in zo'n en kan dan een echt postzegelmotief worden. Natuurlijk op Op deze manier worden niet alleen de dompelstempelmotieven ingelezen, maar ook ook de duikstempel zegels. Wie maakt er geen vrienden met een motief het zegt – Soms in woorden niet het slechtste idee. De De rubberen plaat die op deze manier ontstaat wordt op een standaard stempel aangebracht. Het enige dat nu van belang is, is dat de postzegel wordt teruggegeven aan de nieuwe eigenaar. vindt het echt leuk. Zo niet – Een nieuwe poging is zeker altijd mogelijk! trouwens, zulke individuele stempels zijn ook uitstekend geschikt als een geschenk.

Hoe wordt de plunjerstempel gemaakt?

Het wordt vooral gekenmerkt door een individuele duikstempel, waarmee elk De duik is gedocumenteerd. Dit moet natuurlijk schitteren in zijn beste pracht en praal. Wij voorzien u van vele sjablonen, waarmee u uw eigen in staat zijn om duikzegels te ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden:

 • Met tekst en beeld
 • Met alleen tekst
 • Rond of vierkant
 • Met duiksleuzen
 • Ontwerp met eigen bestand

Gebruik een van onze vele duikmotieven en combineer ze met elkaar. met een persoonlijke tekst. Of gewoon in een afgewerkt sjabloon passen alleen je naam. Het is ook mogelijk om uw eigen bestand te uploaden, als je wilt je stempel op dat bepaalde iets zetten. En dan, "Goede lucht!"

Dompelstempels – Individueel en uniek