Selecteer deze optie als u een afgewerkt grafisch bestand hebt of als u het sjabloon wilt gebruiken. «Duikstempels» in Word, Excel of Powerpoint. U kunt de volgende formaten uploaden: EPS, PDF, PSD, PSD, DOC, XLS, PPT, XLS, XLS Wij leveren ook bestanden in het juiste formaat voor de «Duikstempels» meest voorkomende programma's. U kunt ze downloaden, bewerken op uw computer, en vervolgens opnieuw uploaden in de volgende stap.

Duikstempels – Met upload van een bestand
Online postzegels bestellen

Wij zorgen voor alles: Wij ontwerpen graag een individueel sjabloon in de grootte van een zum «Duikstempels» voor u in. Stuur ons gewoon wat je hebt:– Tekstlogo – Afbeelding – Een document dat – Mogelijk een foto is van de afdruk van de oude zegel. Onze klantenservice doet de rest. U ontvangt een ontwerpvoorstel voor de «Duikstempels». Alleen als u uw goedkeuring geeft, produceren wij de «Duikstempels».

Duikstempels – Met volledige service
Online postzegels bestellen

Afbeeldingen, logo's en afbeeldingen – (217)

Video – Afbeeldingen uploaden voor postzegels

Video – Afbeeldingen invoegen op een postzegel

Video – Afbeeldingen van een postzegel verwijderen

Video – Vergroten en verkleinen van afbeeldingen, logo's of grafieken

Toon alle hulpthema's

Duikstempels – Ontwerp en bestel uw eigen spreuken

Ondergedompeld en gestempeld!

Met mijn duikstempel van Arial.ch. Ik heb het met weinig moeite zelf ontworpen en ben helemaal tevreden! Ook mijn vrienden van de duikclub zijn enthousiast.

Steeds weer met plezier: Na elke duik druk ik met plezier mijn duikstempel in het logboek. Het grappige motief en de slimme slogan passen precies bij mijn persoonlijkheid.

rating 5
Duikstempels

Duikstempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Duikstempels – 9 Voorbeelden van bestellingen

tauchstempel-323169.jpg 323169
Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy. Er zijn (bijna) geen grenzen aan de creatieve ideeën!
tauchstempel-289716.jpg 289716
Wat is er mooier dan duiken bij deze temperaturen? Een persoonlijke duikstempel is de eenvoudigste manier om duiken in het logboek vast te leggen.
rundstempel-335087.jpg 335087

Een prachtige duikstempel! De klant heeft zijn definitieve ontwerp geüpload. Het gekozen model Mobile Printy is ideaal als duikstempel, omdat het ruimtebesparend verpakt kan worden.

rundstempel-279547.jpg 279547

Duikzegels laten een persoonlijke vingerafdruk achter in het logboek van de Buddy, daarom is er naast de grote keuze aan motieven ook de mogelijkheid om, zoals in dit voorbeeld, een eigen afbeelding te uploaden.

tauchstempel-344570.jpg 344570
Een prachtige duikstempel! De klant uploadde haar eigen graphics en voltooide het ontwerp met de praktische rondsetgenerator. Het gekozen model Colop Pocketstamp is ideaal als duikstempel, omdat het ruimtebesparend verpakt kan worden.
tauchstempel-259034.jpg 259034
Een duikstempel van de extra klasse, individueel en creatief!

Gebruik - zoals hier - uw eigen afbeeldingen of laat u inspireren door onze talrijke sjablonen. Met een duikstempel is (bijna) alles toegestaan.

tauchstempel-328364.jpg 328364
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe persoonlijke duikstempel!
rundstempel-312142.jpg 312142

Wij feliciteren met de succesvolle duikstempel! Hiervoor werd het volledige afgewerkte ontwerp geüpload en besteld als een mobiele printy, zodat je het overal kan hebben.

tauchstempel-295793.jpg 295793
Wij wensen u veel plezier met uw persoonlijke duikstempel!

Vragen en antwoorden

Ja, in onze online shop vindt u meer dan 1000 duikmotieven en duikiconen voor gratis gebruik. U kunt eenvoudig een motief op een sjabloon vervangen door het motief van uw keuze.


Iedereen die geïnteresseerd is kan natuurlijk kiezen uit de grote selectie van duikzegels en waarmee hij zich het gemakkelijkst kan identificeren. Het risico bestaat echter dat een andere duiker dit motief of deze stempel ook leuk vindt en dat de stempel niet meer individueel is. Het ergste voor de duiker zou kunnen zijn, als hij zijn logboek wil laten stempelen en de duikpartner hetzelfde motief heeft –, zeker een aandenken aan een bizarre situatie, maar net zo zeker niet gewenst.

Snel! Bestellingen, die tot 15 uur bij ons binnenkomen, worden meestal dezelfde dag nog geproduceerd en verzonden.

Ja, dat kan je wel. Wij bieden vele sjablonen speciaal voor duikstempels, die u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften in een online editor.

Ja, dat is geen probleem. U kunt eenvoudig een ontwerp op een sjabloon verwijderen en uw eigen ontwerp uploaden en invoegen.


Het motief moet niet te gedetailleerd zijn, anders bestaat het risico dat deze details niet meer duidelijk zichtbaar zijn -– Ze vervagen in elkaar en het motief verliest wat van zijn effect. Daarom is het meestal beter om een eenvoudiger motief te kiezen, dat nog steeds indrukwekkend is in druk en duidelijk kan worden weergegeven.

Ja, dat kan je wel. U kunt PDF-, EPS-, JPG- of PNG-bestanden uploaden. De resolutie moet ten minste 600 dpi zijn. Ons systeem zal dan automatisch een passende stempel voorstellen.

Meer informatie over het onderwerp

Duiken is een fascinerende sport die het leven en de kijk op de wereld verrijkt. Het persoonlijke logboek moet ook het enthousiasme voor deze sport weerspiegelen. De individualiteit en creativiteit wordt gegeven door een persoonlijke duikstempel, die u eenvoudig naar eigen inzicht kunt ontwerpen in onze online shop.

Duiken is een sport die iedereen op zijn eigen manier leuk vindt. Daarom moet de duikstempel ook passen bij de persoonlijkheid van de duiker. Bij ons kunt u kiezen uit tal van sjablonen en met een paar klikken uw individuele duikstempel maken.

Duikuitspraken in het Duits

 • Gedoken en overleefd met...
 • Ogen dicht en door
 • Snel bijten
 • Bijtende duik
 • Koele duik met...
 • Bedankt voor de mooie duik
 • Uw duikpartner
 • Uw duikpartner
 • Dansen met de haai
 • Klaar!!!
 • In de sensatie van het diepe...
 • Kleine duikmuis
 • Zeemeerminnen duiken beter
 • Waarom niet duiken met comfort
 • Overleefd met...
 • Je bevriest, je verliest.

Duikuitspraken in het Engels

 • Geboren om te duiken
 • Duik nu, werk later!
 • Duik veilig en koel
 • Gedoken en overleefd met...
 • Maak je geen zorgen, duik gelukkig
 • Maak je geen zorgen, ga duiken.
 • Down under met...
 • Extreem duiken met...
 • Een goede duik
 • Blijf koel, ga naar beneden
 • Leef en laat ons duiken
 • Bellen maken, geen problemen
 • Gedoemd met...
 • Het maatje dat zich bekommert
 • Je hebt me gek gemaakt.
 • Je maatje.

Duikzegels zijn niet alleen een speciale vorm van postzegels voor professionele en en voor duikinstructeurs zijn duikstempels ook ideaal. Cadeau voor alle watersportliefhebbers, aan wie u op bepaalde dagen een speciaal cadeau kunt geven zoals Kerstmis of verjaardag of gewoon tussen een Ik wil je een plezier doen.
Het oorspronkelijke idee van de duikstempel is gebaseerd op het feit dat elke duiker heeft een zogenaamd logboek, waarin hij al zijn duiken kan vastleggen en moet al zijn eigen gegevens registreren. Ook de metgezel, die moet duiken is verplicht, de zogenaamde buddy, moet worden ingevuld in het logboek tegenhanger. Om de vormgeving van het logboek aantrekkelijker, interessanter te maken en om het creatiever te maken, kopen steeds meer duikers een duikstempel, ...dat staat in het logboek van de vriend.

Duikzegels zijn in principe heel normale, conventionele zegels, zoals op veel plaatsen. Maar de eigenlijke duikstempel is gemaakt door de speciaal motief. De meeste duikstempels zijn ronde stempels, waarop ofwel de naam van de duikschool, de eigenaar of de naam van de een snelle slogan naast een bijbehorend motief op de stempelplaat hebben. Populaire motieven op duikzegels zijn naast de, zegels, schelpen, Krabben, zeepaardjes en zeemeerminnen natuurlijk ook de vissen. Vooral zowel de kogelvis als de dolfijn of de zwaardvis komen vaak voor... Toepassing. In de meeste gevallen zijn de cijfers op de Duikzegels karikaturaal. Zoals reeds vermeld zijn er op de Duikerstempels naast de naam van de eigenaar vaak ook "cool" zeggen. zoals "Dive and Survive", "To Each His Own Mermaid" en nog veel meer... grappige teksten.
Aangezien duikzegels een extreem veeleisend karakter hebben en ook een extreem hebben een hoge herkenningswaarde, tal van duikscholen gebruiken dit evenals bedrijfslogo's en dus als briefhoofd.
Duikzegels zijn niet alleen verkrijgbaar met verschillende motieven en teksten beschikbaar zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, vormen en maten Kleuren. De meeste klanten bestellen echter houten stempels in ronde vorm. Ook Duikzegels kunnen gemakkelijk, snel en individueel worden besteld per telefoon of per bestel ook online bij ons. Binnen de kortste tijd ontvangt de klant dan zijn eigen onmiskenbare duikstempel direct bij hem thuis.

Dipstempels zijn in de meeste gevallen rond en voorzien van een motief of een logo, die in verband met met de populaire water- en duiksporten. Populaire motieven zijn naast de vissen en duikers ook kikkers, eenden, zeepaardjes, mosselen evenals andere zeebewoners en het zeeleven. Favoriet onder de vissen de karikaturale blaasvis. In de meeste gevallen kunt u ook alle andere figuren op de duikzegels in karikaturale vorm. Naar de overeenkomstige Het motief bevat meestal een passende tekst. Deze bevindt zich - met de ronde stempels – Niet zelden weer als kader voor de grafiek. Op de tekst bevat informele informatie zoals namen van duikscholen, eigenaren of dergelijke, maar ook niet zelden rond losse, brutale zegswijzen zoals "Zeemeerminnen duiken beter," "In de Dronken Stupor of the Deep," "Uiteindelijk iedereen komt op" of "eerlijk weer duiker". Duikzegels, die zijn logboek, bevatten altijd de naam van de overeenkomstige Eigenaar. Zo is het gegeven dat met hetzelfde motief en/of dezelfde Zeg toch dat de ondergetekende gemakkelijk te identificeren is.

Het wordt vooral gekenmerkt door een individuele duikstempel, waarmee elk De duik is gedocumenteerd. Dit moet natuurlijk schitteren in zijn beste pracht en praal. Wij voorzien u van vele sjablonen, waarmee u uw eigen in staat zijn om duikzegels te ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden:

 • Met tekst en beeld
 • Met alleen tekst
 • Rond of vierkant
 • Met duiksleuzen
 • Ontwerp met eigen bestand

Gebruik een van onze vele duikmotieven en combineer ze met elkaar. met een persoonlijke tekst. Of gewoon in een afgewerkt sjabloon passen alleen je naam. Het is ook mogelijk om uw eigen bestand te uploaden, als je wilt je stempel op dat bepaalde iets zetten. En dan, "Goede lucht!"