Trodat Printy – Het best verkochte stempel

De universele stempel voor tekst-, logo- en tabellen- en datumstempels. De Printy 4.0 met zijn elegante design is absoluut de mooiste van alle stempels. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

www.arial.ch – stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk logo www.arial.ch – Stempel und Drucksachen CHF
Spinnereistrasse 6 5210 Windisch 062 823 07 44 CH
Wij zijn zeer tevreden, snelle levering, super kwaliteit. Na 2 dagen hadden we de bestelde stempelplaat al in de brievenbus….Hartelijk bedankt voor de snelle service! Ellen Maas Door Brugge
5 5 1958 Ellen Maas Door  Brugge

Al meer dan 30 jaar hebben 200 miljoen exemplaren van de verkochte Trodat Printy-stempel wereldwijd blijvende indrukken achtergelaten met schone indrukken. Hetzelfde geldt voor de onnavolgbare functionaliteit van de veelkleurige zelfdenkende stempel. Het is wereldwijd de best verkochte stempel.
Decennialang werd de Printy verder ontwikkeld tot zijn huidige perfecte vorm. Het stempelkussen bevindt zich in het bovenste gedeelte van de zegel. De rubberen plaat met de tekst rust erop en absorbeert tegelijkertijd de inkt voor de volgende druk. De druk op de behuizing zorgt ervoor dat het tekstplaatje in de behuizing 180° draait, waardoor de afdruk op het papier komt te staan. Door dit mechanisme kan de Printy slechts tot een bepaalde grootte worden opgebouwd. Om deze reden is het niet de beste keuze voor grote stempels. De stempels van de Trodat Professonal lijn of de Colop EOS lijn zijn de eerste keuze voor grote impressies.

All Printy – Met klimaatneutrale productie

Het probleem van de opwarming van de aarde werd ook al in een zeer vroeg stadium door Trodat onderkend in de stempelproductie. De Printy-stempels 4.0 overtuigen niet alleen door hun aantrekkelijk design en zorgeloze functionaliteit, maar ook door hun klimaatneutrale productie! Vergeleken met het vorige model kan tijdens de productie tot 50% CO2 worden bespaard. De resterende, onvermijdelijke, resterende, zogenaamde "CO2-voetafdruk" wordt gecompenseerd door investeringen in klimaatbeschermingsprojecten die door het WWF worden aanbevolen. Deze klimaatneutrale productie zal de opwarming van de aarde nauwelijks tegenhouden, maar levert er wel een kleine bijdrage aan en wijst de weg naar een ecologische economie.

Perfecte indruk –, eenvoudige bediening

Als individualist met formaat overtuigt de Trodat Printy-stempel met een praktische bediening en een slim gekozen afdrukgebied. Het printformaat in rechthoekige vorm is perfect geschikt voor goed leesbare stempelafdrukken van adressen – En die in kleur en ook met logo. Trendy in design, eigentijds in functionaliteit en betrouwbaar in het dagelijks gebruik: de Trodat Printy-stempel geeft de nodige extra informatie aan de zakenkranten dag na dag met een schone indruk. De dynamische vorm in combinatie met een speciale sluiting van antislip soft-touch materiaal staat voor effectiviteit. Zijn lichtheid kenmerkt onmiskenbare indrukken op elk moment en op elke plaats. Trodat Printy – Het stempel dat juist is.

Later in het bestelproces kunt u kiezen uit de volgende drie manieren om de gewenste zegel te bestellen.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met stempelsjablonen

Wij bieden tal van sjablonen voor adres, kantoor, boeking, datum, frankering, bruiloft, verificatie, ronde, tafel, duik of handtekeningstempels. U kunt ze eenvoudig aanpassen en combineren met uw eigen logo of afbeelding.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met upload van een bestand

Heeft u een afgewerkt grafisch bestand of wilt u uw zegel in Word, Excel of een grafisch programma ontwerpen, dan kunt u uw bestand hier eenvoudigweg uploaden. Ons systeem zal dan een passende stempel voor u voorstellen.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met volledige service

Wij zorgen graag voor alles! Stuur ons gewoon wat je hebt: Tekst, logo, afbeelding, bestand, foto of ontwerp van een bestaand visitekaartje. Wij zorgen dan voor de rest en u krijgt een ontwerpvoorstel met – Volledige service.

Tekststempel rechthoekig

Tekststempel rechthoekig – Trodat Printy

Ongeacht of het nu een bedrijfs-, adres- of datumstempel is: De Printy is de universele stempel voor alles. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Tekststempel ronde

Tekststempel ronde – Trodat Printy

Ronde stempels worden graag gebruikt om documenten ambtelijk te verzegelen. Een ronde afdruk en de passende ronde stempel – een doorgaans afgeronde zaak. Het stempelkussen is ingebouwd. Er zijn vele grootten om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Datumstempel

Datumstempel – Trodat Printy

Datumstempels zijn zeer geschikt om rekeningen of allerlei soorten documenten te dateren. Ze zijn daarom ook niet uit het kantoor weg te denken. Ze zijn te combineren met tekst, logo en tabellen. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Datumstempel ronde

Datumstempel ronde – Trodat Printy

Een ronde afdruk en de passende ronde datumstempel – een doorgaans afgeronde zaak. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Er zijn vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats

Mobile Printy

Mobile Printy – Zakstempel

De zakstempel met eenvoudige een hand bediening, ideaal voor onderweg of thuis. Mobile Printy is geliefd als duikstempel of voor in de handtas. Er zijn vele kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.