Stempelkussen SK2

Vullende hoeveelheid 1000 ml
Prijs EUR 94.70 incl. 21% BTW
  • Stempelkussen 110×70 mm
  • geschikt voor alle houten stempels
  • gedrenkt met watervaste, sneldrogende kleur R9
  • geschikt om te stempelen op alle gladde oppervlakken

incl. 21% BTW
In de winkelwagen

Stempelkussen SK2 – Gedetailleerdere informatie

Zeer veelzijdige, waterdichte en sneldrogende stempelinkt die ideaal is voor zowel handmatig als automatisch markeren.

Eigenschappen & Voordelen
Weersbestendige, relatief lichtechte, lichtdoorlatende, gedeeltelijk gepigmenteerde stempelinkt op oplosmiddelbasis.

Toepassing
Voor het markeren van lichte materialen zoals brochures, metaal- en kunststoffolies, gelakte plaat en hout, ongelakte metalen, bevelen wij de doorschijnende stempelinkt R9 aan. Het is echter ook zeer geschikt voor verschillende soorten rubber en kunststof.

Droog seizoen:

7 - 9 min (plaatwerk)

Meer informatie over de – Stempelkussen SK2

De stempelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor speciale toepassingen, zoals sneldrogende inkten. De stempelkussens zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met handstempels.

Alle speciale inkten vindt u in de speciale categorie stempelinkt. Afzonderlijk stempelkussen voor handstempels in het formaat 90 x 50 mm. De stempelkussens worden samen met de handstempels gebruikt.

Stempelkussens met standaard kantoorkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, rood, groen, violet en niet geïmpregneerd. Groot stempelkussen voor kantoorgebruik met speciale inkten en de klassieke kantoorstempelinkt. Voor een lange houdbaarheid en een eersteklas en uniforme kwaliteit. Handstempels moeten in de stempelkussens worden gedrukt om de inkt op de tekstplaten over te brengen. U kunt ook uw inktkussen bijvullen. Het ongeïmpregneerde stempelkussen in het formaat 11,5 x 23,5 cm voor gebruik met speciale inkten (kinderen, plastic, glanzend papier, enz.). Als u uw handstempels in het standaard stempelkussen dompelt, dan is uw handstempel klaar voor gebruik.