STK 4160 stempelkleur

Vullende hoeveelheid 1000 ml
Prijs EUR 67.80 incl. 21% BTW
  • Kantoorstempelkleur voor het nadrenken van het stempelkussen
  • verkrijgbaar in 5 kleuren
  • 1 liter flesje

incl. 21% BTW
In de winkelwagen

STK 4160 stempelkleur – Gedetailleerdere informatie

Een stempelinkt ontwikkeld zonder olie die ideaal is voor het inkten en weken van stempelkussens op kantoor en voor het zelf inkten van Trodat, Colop, etc., zoals Printy's, zoals uitstekend.

Eigenschappen & Voordelen
Sterke, zeer zuinige en relatief lichtechte stempelinkt.

Toepassing
De 4010 wordt aanbevolen voor het markeren van alle absorberende materialen zoals papier en karton.
Het wordt voornamelijk op kantoor gebruikt voor handstempels. Het wordt snel in het papier geabsorbeerd en blijft lange tijd in het inktlint stempelbaar zonder dat het uitdroogt.
Gecoat papier zoals hoogglansbrochures zijn niet geschikt voor het markeren met 4010, maar kunnen toch van geval tot geval worden bedrukt.

Droogtijd
~15
sec. veegvast (papier)

Meer informatie over de – STK 4160 stempelkleur

U kunt ook uw inktkussen bijvullen. Stempelkussens met standaard kantoorkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Als u uw handstempels in het standaard stempelkussen dompelt, dan is uw handstempel klaar voor gebruik.

De stempelkussens worden samen met de handstempels gebruikt. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, rood, groen, violet en niet geïmpregneerd. Afzonderlijk stempelkussen voor handstempels in het formaat 90 x 50 mm.

De stempelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor speciale toepassingen, zoals sneldrogende inkten. De stempelkussens zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met handstempels. Handstempels moeten in de stempelkussens worden gedrukt om de inkt op de tekstplaten over te brengen.