Stempelkussen SK1, 160×90 mm – 160×90 mm, standaardinkt, 160×90 mm, standaardinkt

Grootte van de stempel 160×90 mm Inkt Tinte normal
Prijs EUR 12.30 incl. 21% BTW
  • Stempelkussen 160×90 mm
  • geschikt voor alle houten stempels
  • gedrenkt met normale kleur

Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen

Stempelkussen SK1, 160×90 mm – 160×90 mm, standaardinkt, 160×90 mm, standaardinkt Gedetailleerdere informatie

Afzonderlijk stempelkussen voor handstempels in het formaat 90 x 50 mm. Voor een lange houdbaarheid en een eersteklas en uniforme kwaliteit. Stempelkussens met standaard kantoorkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

De stempelkussens zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met handstempels. Het ongeïmpregneerde stempelkussen in het formaat 11,5 x 23,5 cm voor gebruik met speciale inkten (kinderen, plastic, glanzend papier, enz.). Alle speciale inkten vindt u in de speciale categorie stempelinkt.

Groot stempelkussen voor kantoorgebruik met speciale inkten en de klassieke kantoorstempelinkt. Als u uw handstempels in het standaard stempelkussen dompelt, dan is uw handstempel klaar voor gebruik. U kunt ook uw inktkussen bijvullen. Handstempels moeten in de stempelkussens worden gedrukt om de inkt op de tekstplaten over te brengen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, rood, groen, violet en niet geïmpregneerd. De stempelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor speciale toepassingen, zoals sneldrogende inkten. De stempelkussens worden samen met de handstempels gebruikt.