Vervangkussen Colop E/3900 | Expert 3900, 3960 – voor Expert 3700

Grootte van de stempel 104×53 mm
Prijs EUR 13.80 incl. 21% BTW
---
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen Colop E/3900 | Expert 3900, 3960 – voor Expert 3700 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Colop reservekussen E/3900". Het "Colop Vervangingskussen E/3900" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het verwisselen van de Colop vervangingskussen E/3900, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Colop vervangingskussen E/3900" Geschikt voor Expert 3900 en Expert 3960 is geschikt voor de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen Colop E/3900 | Expert 3900, 3960

Colop vervangingskussen – Een ongecompliceerde verandering en maximale flexibiliteit. Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan. De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen!

Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Alle Colop stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid.

Colop vervangingskussens bieden hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. U kunt eenvoudig Colop reservekussens in verschillende kleuren bestellen. Colop biedt verschillende soorten vervangingskussens aan. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven. De kussenvervanging is schoon en je maakt je vingers niet vuil. Colop's vervangingskussens kunnen gemakkelijk worden vervangen zonder in contact te komen met de stempelinkt. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd. Het stempelkussen is ooit opgebruikt. De Colop vervangingskussens zijn niet geïmpregneerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vervanging van het stempelkussen is zeer eenvoudig voor Colop producten en gaat zeer snel.