Vervangkussen 6/4913 | Trodat Printy 4913 – voor Printy 4913

Grootte van de stempel 58×22 mm
Prijs EUR 8.90 incl. 21% BTW
Geschikt voor Trodat Printy 4913
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen 6/4913 | Trodat Printy 4913 – voor Printy 4913 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Trodat reservekussen 6/4913". Het "Trodat Vervangingskussen 6/4913" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het vervangen van de Trodat vervangingskussen 6/4913, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange, schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/4913" Geschikt voor Trodat Printy 4913 is geschikt voor de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen 6/4913 | Trodat Printy 4913

Het vervangen van het stempelkussen is uiterst eenvoudig en zeer snel voor Trodat-producten. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen!

Alle Trodat stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid. Trodat biedt verschillende soorten vervangende kussens aan. Trodat vervangingskussens – Voor een ongecompliceerde vervanging en maximale flexibiliteit.

Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan. Het stempelkussen is ooit opgebruikt. De kussenvervanging is schoon en je maakt je vingers niet vuil. De Trodat reservekussens zijn niet geïmpregneerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Trodat reservekussens bieden een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst. Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Trodat reservekussens kunnen eenvoudig in verschillende kleuren worden nabesteld. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven.