Vervangkussen 6/4927, 2 kleuren | Trodat Printy 4727 – voor Printy 4727

Grootte van de stempel 60×40 mm
Prijs EUR 20.85 incl. 21% BTW
---
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen 6/4927, 2 kleuren | Trodat Printy 4727 – voor Printy 4727 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Trodat vervangingskussen 6/4927, 2-kleurig". Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/4927, 2-kleuren" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het vervangen van het Trodat vervangingskussen 6/4927, 2-kleuren, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange, schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/4927, 2-kleuren" past op Trodat Printy 4727 en de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen 6/4927, 2 kleuren | Trodat Printy 4727

Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan.

De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen! Trodat reservekussens bieden een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Trodat vervangingskussens – Voor een ongecompliceerde vervanging en maximale flexibiliteit.

Het vervangen van het stempelkussen is uiterst eenvoudig en zeer snel voor Trodat-producten. Trodat reservekussens kunnen eenvoudig in verschillende kleuren worden nabesteld. Trodat biedt verschillende soorten vervangende kussens aan. Alle Trodat stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst. Het stempelkussen is ooit opgebruikt.