Vervangkussen 6/4931 | Trodat Printy 4931 – voor Printy 4731, 4931

Grootte van de stempel 70×30 mm
Prijs EUR 12.90 incl. 21% BTW
---
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen 6/4931 | Trodat Printy 4931 – voor Printy 4731, 4931 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Trodat reservekussen 6/4931". Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/4931" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het vervangen van de Trodat vervangingskussen 6/4931, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange, schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/4931" Geschikt voor Trodat Printy 4931 en Printy 4731 is geschikt voor de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen 6/4931 | Trodat Printy 4931

Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd.

Alle Trodat stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid. Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Trodat reservekussens bieden een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen.

Trodat biedt verschillende soorten vervangende kussens aan. De kussenvervanging is schoon en je maakt je vingers niet vuil. Het vervangen van het stempelkussen is uiterst eenvoudig en zeer snel voor Trodat-producten. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan. Trodat vervangingskussens – Voor een ongecompliceerde vervanging en maximale flexibiliteit. De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen! Het stempelkussen is ooit opgebruikt. De Trodat reservekussens zijn niet geïmpregneerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Trodat reservekussens kunnen eenvoudig in verschillende kleuren worden nabesteld.