Vervangkussen 6/9411 | Trodat Mobile Printy 9411 – voor Mobile Printy 9411

Grootte van de stempel 38×14 mm
Prijs EUR 6.90 incl. 21% BTW
Past op Trodat Trodat Trodat Mobile Printy 9411...
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen 6/9411 | Trodat Mobile Printy 9411 – voor Mobile Printy 9411 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Trodat reservekussen 6/9411". Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/9411" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het vervangen van de Trodat vervangingskussen 6/9411, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer zeer lange, schone afdrukken zal leveren.

Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/9411" Geschikt voor Trodat Trodat Trodat Mobile Printy 9411 is geschikt voor de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen 6/9411 | Trodat Mobile Printy 9411

Trodat biedt verschillende soorten vervangende kussens aan. Het stempelkussen is ooit opgebruikt. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd.

Trodat reservekussens kunnen eenvoudig in verschillende kleuren worden nabesteld. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst.

Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Trodat reservekussens bieden een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Het vervangen van het stempelkussen is uiterst eenvoudig en zeer snel voor Trodat-producten. Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan. Trodat vervangingskussens – Voor een ongecompliceerde vervanging en maximale flexibiliteit. Alle Trodat stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid.