Vervangkussen 6/9413 | Trodat Mobile Printy 9413 – voor Mobile Printy 9413

Grootte van de stempel 58×22 mm
Prijs EUR 8.90 incl. 21% BTW
---
Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Vervangkussen 6/9413 | Trodat Mobile Printy 9413 – voor Mobile Printy 9413 Gedetailleerdere informatie

Wanneer zegels lange tijd in gebruik zijn, raakt de inkt op. Dan helpt het "Trodat-vervangingskussen 6/9413". Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/9413" heeft een levensduur van ongeveer 4000 tot 5000 afdrukken. Na het vervangen van het Trodat vervangingskussen 6/9413, kunt u er zeker van zijn dat uw stempel weer een zeer lange, schone indruk zal geven.

Het vervangingskussen "Trodat vervangingskussen 6/9413" Trodat Mobile Printy 9413 past op de volgende stempels:
[verwanteProducten]....

Meer informatie over de – Vervangkussen 6/9413 | Trodat Mobile Printy 9413

Let goed op welk vervangingskussen u nodig heeft voor uw stempel. Alle Trodat stempelinkten zijn waterdicht en garanderen decennia van duurzaamheid. Het stempelkussen kan eenvoudig en praktisch worden vervangen met een druk op de knop zonder dat er vuile vingers ontstaan.

Omdat de kussens individueel in folie zijn verpakt en daardoor beschermd zijn tegen uitdroging, kunnen ze ook langer worden bewaard. Trodat vervangingskussens – Voor een ongecompliceerde vervanging en maximale flexibiliteit. Kleurrijke kleuren brengen afwisseling in het dagelijks leven.

De Trodat reservekussens zijn niet geïmpregneerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Trodat reservekussens kunnen eenvoudig in verschillende kleuren worden nabesteld. Het stempelkussen is ooit opgebruikt. Het vervangen van het stempelkussen is uiterst eenvoudig en zeer snel voor Trodat-producten. Trodat reservekussens bieden een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Vervang het kussen wanneer het laatste kussen in de stempel is geplaatst. Het kussenmateriaal is in de loop van vele jaren van onderzoek geperfectioneerd. De kussenwissel is een schone zaak, u hoeft alleen maar het oude kussen eruit te duwen en het nieuwe te plaatsen! Trodat biedt verschillende soorten vervangende kussens aan. De kussenvervanging is schoon en je maakt je vingers niet vuil.