Adresstempel –met kader en zonder kader

Adresstempels kunnen met of zonder kader worden besteld. Selecteer de gewenste categorie.

De adresstempel met lijst is een geweldige helper op kantoor en voor al diegenen die graag veel privé of commercieel –– Schrijven en vaak uw adres moeten opgeven. Het frame geeft het adres stabiliteit en geeft het de nodige aandacht. Op de envelop, het briefpapier, aan het einde van een document of in geprefabriceerde brochures en flyers: de adresstempel met kader geeft direct een individuele touch en geeft alle belangrijke contactinformatie.


Adresstempels met kader
Adresstempels met kader   – Ontwerp en bestel online

De adresstempel zonder lijst is de klassieker. Hij is de onmisbare helper voor iedereen die veel privé of commercieel – Wil – Schrijven en vaak zijn adres moet opgeven. Of het nu op kant-en-klare brochures en flyers, op enveloppen of briefpapier is: de adresstempel zonder kader geeft alle belangrijke contactinformatie duidelijk en beknopt weer. Kort en bondig met drie regels of gedetailleerd met veel regels bestelt – u bij ons de adresstempel van uw keuze!
Adresstempels zonder kader

Adresstempels zonder kader   – Ontwerp en bestel online

Online-Hilfe

Tekst bewerken – (211)

Video – Teksten bewerken en opmaken

Video – Tekst toevoegen of verwijderen aan een postzegelontwerp

Video – Uitlijnen van teksten in een lay-out

Montuur – (253)

Video – Insteekframe

Video – Verwijder het frame of de tafel

Toon alle hulpthema's

Een enorme selectie – Dat bevalt me

Hier vind ik moderne adresstempels die overtuigen door hun eenvoudige bediening en hun uitzonderlijk nauwkeurige printkwaliteit. Ik kon kiezen uit een enorme selectie van verschillende tekststempels en kon hier heel gemakkelijk mijn persoonlijke adresstempel bestellen. Binnen twee dagen had ik mijn persoonlijke adresstempel al in mijn mailbox.

rating 5
Een enorme selectie

Adresstempelbestellingen van onze klanten – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

Adresstempels met kader – 6 Voorbeelden van bestellingen

buchhaltungsstempel-277280.jpg 277280
De spanning die ontstaat tussen de twee fundamenteel verschillende lettertypen maakt deze eenvoudige adresstempel iets heel bijzonders.
adressstempel-mit-rahmen-277280.jpg 277280
De spanning die ontstaat tussen de twee fundamenteel verschillende lettertypen maakt deze eenvoudige adresstempel iets heel bijzonders.
adressstempel-mit-rahmen-254415.jpg 254415
Uw eigen geüploade logo stijlvol gecombineerd met een tekstzin. Het ontwerp is gecombineerd met een frame, wat resulteert in een afgewerkt effect.
rundstempel-354956.jpg 354956
Voor een blijvende indruk: een expressieve ronde stempel met adres. Gefeliciteerd met het succesvolle ontwerp!
rundstempel-341292.jpg 341292
Een speciale variant van de klassieke adresstempel. Het adres in de circulaire en het gekozen lettertype zien er buitengewoon en elegant uit.
rundstempel-334775.jpg 334775
Het adres is prachtig omlijst door de online ontworpen ronde zin.

Adresstempels zonder kader – 6 Voorbeelden van bestellingen

logostempel-295148.jpg 295148

Een klassieke, aantrekkelijke adresstempel, bestaande uit een eigen logo en adres in drie regels.

adressstempel-ohne-rahmen-321171.jpg 321171

Dit stempelontwerp laat gegarandeerd een blijvende indruk achter! Zeer geslaagde combinatie met uw eigen logo boven het adres.

stempel-layout-258611.jpg 258611

Een adresstempel met bijpassend logo ziet er meteen aantrekkelijker uit.

adressstempel-ohne-rahmen-292000.jpg 292000

Een eenvoudige adresstempel wordt onmiddellijk geüpgraded en valt onmiddellijk meer op als u uw logo ernaast plaatst!

logostempel-340944.jpg 340944

Een afdruk die een indruk achterlaat! Deze bedrijfsstempel bevat alle noodzakelijke informatie. Het logo doet hem opvallen en houdt hem in gedachten.

logostempel-350199.jpg 350199

Het logo boven het adres versterkt onmiddellijk het adresstempel. Het is een blikvanger en laat een blijvende indruk achter.

Vragen en antwoorden

Ja, dat is geen probleem. Meestal heeft het slechts één of twee regels tekst nodig. Kies dus gewoon een sjabloon met vier of vijf regels. Wijzig vervolgens de teksten en voer de namen in van de familieleden die u wilt gebruiken.

Ja, we zorgen voor een groot aantal symbolen. U kunt deze eenvoudig integreren in een postzegelontwerp. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden. Zelfs het uploaden van een foto werkt voor postzegelbestellingen.

Ja, dat kan je wel. U kunt gewoon uw logo uploaden. Ons systeem zorgt voor alle technische zaken en bereidt het logo perfect voor op een stempel. Je hoeft alleen maar te zorgen voor de plaatsing op de postzegel.

Ja, dat kan je wel. En het is heel eenvoudig. Wij bieden veel sjablonen voor adresstempels op onze website aan. Naast verschillende ontwerpen zijn er ook veel lettertypes beschikbaar. U hoeft dus maar één sjabloon te selecteren en de tekst aan te passen.

Ja, natuurlijk. Wij produceren alle postzegels hier in Zwitserland en leveren ze natuurlijk aan alle kantons, ook aan Ticino en Franstalig Zwitserland. De levering wordt uitgevoerd door de Zwitserse Post.

Meer informatie over het onderwerp

Hier vindt u moderne adresstempels die gemakkelijk te gebruiken zijn en een uitzonderlijk nauwkeurige drukkwaliteit bieden. Verheug u op een enorme selectie van verschillende tekststempels en bestel uw persoonlijke adresstempel heel eenvoudig via onze website. U zult zien - binnen twee werkdagen heeft u uw persoonlijke adresstempel al in uw mailbox.

Adresstempels met kader

Naast de eenvoudige adresstempel is er ook de mogelijkheid – Om een bedrijfslogo of een typisch motief naast – Het adres te plaatsen, wat vooral geschikt is voor bedrijven, kunstenaars en andere mensen die zich willen onderscheiden. Dit wordt of extra gedaan of het adres wordt geïntegreerd in het logo.

Naast de individualiteit van de inhoud zijn adresstempels ook extern verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen en voor verschillende doeleinden – Zoals zak- of automatische – Stempels. Naast handstempels van stevig hout of onderhoudsvriendelijke kunststof, waarvoor een uitwendig stempelkussen in verschillende stempelkleuren nodig is, zijn er ook stempels met een geïntegreerd stempelkussen. Deze maken een absoluut schoon en onmiddellijk gebruik van de adresstempel mogelijk. Adresstempels zijn verkrijgbaar in vierkante, ovale of ronde vormen en in verschillende kleuren. De moderne adresstempels zijn klein en handig voor bijna elke tas.

Het merk Trodat staat voor optimale functionaliteit, stabiliteit en een modern design. Daarom is de Trodat Printy de meest verkochte adresstempel van allemaal. Met de nieuw gelanceerde Printy 4.0 heeft Trodat een van de modernste zelf-inkende postzegels van onze tijd gecreëerd. De eerste klimaatneutrale adresstempel ter wereld is ongelooflijk compact, licht en elegant tegelijk.

Nu zouden sommige mensen kunnen zeggen dat in het tijdperk van de computer, dit alles ook met een PC kan worden gedaan. Dit kan niet worden ontkend, maar de handmatig bediende adresstempels besparen tijd en geld. Onnodig starten van de computer, het kopen van de dure drukinkt en hoge elektriciteitskosten zijn weggelaten, er zijn slechts eenmalige aanschafkosten.

Als u een zeer formele adresstempel nodig heeft,– Bijvoorbeeld voor de adressering van reguliere mailings –, moet u het volgende overwegen: Het tekstgedeelte moet de titel of de vorm van het adres, de voor-– En achternaam, de straatnaam inclusief huisnummer en de postcode met de bijbehorende plaats of stad bevatten. Voor naar het buitenland verzonden artikelen wordt het land in hoofdletters geschreven in het Duits, Engels of Frans –, maar bij voorkeur in de taal van het land van bestemming – Op de laatste regel.

De individuele selectie van adresstempels is eenvoudig te hanteren en,– Zoals reeds vermeld, strekt – Het brede assortiment zich uit van eenvoudige, eenvoudige kunststof stempels tot professionele metalen stempels.