Colop Printer – Het alternatief voor Printy

Het gunstige alternatief voor de Printy, geschikt voor tekst-, logo-, datum- en tabellenstempels. Een stevige stempel van kunststof voor op kantoor en privé in diverse kleuren. Het stempelkussen is ingebouwd. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

www.arial.ch – stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk stempels Drukwerk –– Tekenen van drukwerk logo www.arial.ch – Stempel und Drucksachen CHF
Spinnereistrasse 6 5210 Windisch 062 823 07 44 CH
Zondag alles doorgegeven en dinsdag de bestelling mooi thuis ontvangen. Ongelooflijk vlotte service. Een aanrader!! De stempels zijn perfect zoals ik ze wou hebben. Xavier Vande Langerijt Door Gistel
5 5 1958 Xavier Vande Langerijt Door  Gistel

Met de Colop Printer stempel kunt u niet alleen uw kleuren op indrukwekkende wijze laten zien, maar ook zeer effectief en eenvoudig werken. In zijn handige formaat toont de moderne stempel zijn sterke punten vooral in zijn slimme ontwerp, aangename bediening en uitzonderlijk nauwkeurige printkwaliteit.

Gekleurde functionaliteit.

De exacte indruk die de Colop Printer-stempels achterlaten, is te danken aan de verfijnde mechanica van de Colop Printer. Geïntegreerde schuifstoppen voorkomen effectief dat de stempel tijdens het stempelproces wegglijdt. Een kijkvenster zorgt voor een betrouwbare bescherming van de stempelafdrukken.
U krijgt zelfs afdrukken – U laat een schone indruk achter.

Flexibele voordelen.

Klein en fijn, de Colop Printer stempel past zich praktisch aan elke eis aan. En altijd op een hoog niveau, in een eigentijds design, superstabiel, met een elegante tempel en een buitengewoon precieze drukverdeling.
Colop Printer – De stempel die overtuigt.

Later in het bestelproces kunt u kiezen uit de volgende drie manieren om de gewenste zegel te bestellen.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met stempelsjablonen

Wij bieden tal van sjablonen voor adres, kantoor, boeking, datum, frankering, bruiloft, verificatie, ronde, tafel, duik of handtekeningstempels. U kunt ze eenvoudig aanpassen en combineren met uw eigen logo of afbeelding.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met upload van een bestand

Heeft u een afgewerkt grafisch bestand of wilt u uw zegel in Word, Excel of een grafisch programma ontwerpen, dan kunt u uw bestand hier eenvoudigweg uploaden. Ons systeem zal dan een passende stempel voor u voorstellen.

Online postzegels bestellen

Online postzegels bestellen – Met volledige service

Wij zorgen graag voor alles! Stuur ons gewoon wat je hebt: Tekst, logo, afbeelding, bestand, foto of ontwerp van een bestaand visitekaartje. Wij zorgen dan voor de rest en u krijgt een ontwerpvoorstel met – Volledige service.

Tekststempel rechthoekig

Tekststempel rechthoekig – Colop Printer

Ongeacht of het nu een bedrijfs-, adres- of datumstempel is: De Colop is de gunstige universele stempel voor alles. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Er zijn vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Tekststempel rechthoekig Green Line

Tekststempel rechthoekig Green Line – Colop Printer

Ongeacht of het nu een bedrijfs-, adres- of datumstempel is: De Colop is de gunstige universele stempel voor alles. Het stempelkussen is bij alle modellen ingebouwd. Er zijn vele grootten en kleuren om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.

Tekststempel ronde

Tekststempel ronde – Colop Printer

Ronde stempels worden graag gebruikt om documenten ambtelijk te verzegelen. Een ronde afdruk en de passende ronde stempel – een doorgaans afgeronde zaak. Het stempelkussen is ingebouwd. Er zijn vele grootten om uit te kiezen. Productie vindt in de regel binnen 24 uur plaats.