Stempelkussen SK2

Vullende hoeveelheid 50 ml
Prijs EUR 11.35 incl. 21% BTW
  • Stempelkussen 110×70 mm
  • geschikt voor alle houten stempels
  • gedrenkt met watervaste, sneldrogende kleur R9
  • geschikt om te stempelen op alle gladde oppervlakken

incl. 21% BTW
In de winkelwagen

Stempelkussen SK2 – Gedetailleerdere informatie

Zeer veelzijdige, waterdichte en sneldrogende stempelinkt die ideaal is voor zowel handmatig als automatisch markeren.

Eigenschappen & Voordelen
Weersbestendige, relatief lichtechte, lichtdoorlatende, gedeeltelijk gepigmenteerde stempelinkt op oplosmiddelbasis.

Toepassing
Voor het markeren van lichte materialen zoals brochures, metaal- en kunststoffolies, gelakte plaat en hout, ongelakte metalen, bevelen wij de doorschijnende stempelinkt R9 aan. Het is echter ook zeer geschikt voor verschillende soorten rubber en kunststof.

Droog seizoen:

7 - 9 min (plaatwerk)

Meer informatie over de – Stempelkussen SK2

U kunt ook uw inktkussen bijvullen. Groot stempelkussen voor kantoorgebruik met speciale inkten en de klassieke kantoorstempelinkt. De stempelkussens zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met handstempels.

De stempelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor speciale toepassingen, zoals sneldrogende inkten. Afzonderlijk stempelkussen voor handstempels in het formaat 90 x 50 mm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, rood, groen, violet en niet geïmpregneerd.

Als u uw handstempels in het standaard stempelkussen dompelt, dan is uw handstempel klaar voor gebruik. Alle speciale inkten vindt u in de speciale categorie stempelinkt. Het ongeïmpregneerde stempelkussen in het formaat 11,5 x 23,5 cm voor gebruik met speciale inkten (kinderen, plastic, glanzend papier, enz.). Stempelkussens met standaard kantoorkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De stempelkussens worden samen met de handstempels gebruikt. Handstempels moeten in de stempelkussens worden gedrukt om de inkt op de tekstplaten over te brengen.