Stempelkussen SK3, 80×50 mm – 80×50 mm, standaardinkt, standaardinkt

Grootte van de stempel 80×50 mm Inkt Tinte normal
Prijs EUR 6.30 incl. 21% BTW
  • Stempelkussen 110×70 mm
  • geschikt voor alle houten stempels
  • gedrenkt met normale kleur

Gewenste opdruk kleur
Standaard kleuren
incl. 21% BTW
In de winkelwagen
Matching/gerelateerde artikelen:

Stempelkussen SK3, 80×50 mm – 80×50 mm, standaardinkt, standaardinkt Gedetailleerdere informatie

Handstempels moeten in de stempelkussens worden gedrukt om de inkt op de tekstplaten over te brengen. U kunt ook uw inktkussen bijvullen. Groot stempelkussen voor kantoorgebruik met speciale inkten en de klassieke kantoorstempelinkt.

De stempelkussens zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met handstempels. Stempelkussens met standaard kantoorkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor een lange houdbaarheid en een eersteklas en uniforme kwaliteit.

De stempelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor speciale toepassingen, zoals sneldrogende inkten. Afzonderlijk stempelkussen voor handstempels in het formaat 90 x 50 mm. Als u uw handstempels in het standaard stempelkussen dompelt, dan is uw handstempel klaar voor gebruik. De stempelkussens worden samen met de handstempels gebruikt. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, rood, groen, violet en niet geïmpregneerd. Alle speciale inkten vindt u in de speciale categorie stempelinkt. Het ongeïmpregneerde stempelkussen in het formaat 11,5 x 23,5 cm voor gebruik met speciale inkten (kinderen, plastic, glanzend papier, enz.).