Bedrijfsstempel –diverse sjablonen voor alledaagse zaken

Welk type bedrijfsstempel wilt u bestellen?

Rekeningtoewijzingsstempels worden voornamelijk gebruikt in de boekhouding, waar factuurbedragen worden onderverdeeld in rekeningen en kostenplaatsen. In de meeste gevallen wordt in tabelvorm – Een stempel voor het toewijzen van een rekening aangemaakt, wat duidelijkheid garandeert en in één oogopslag een overzicht geeft van datum, rekening, verrekenende rekening, bedrag en kostenplaats. Dit maakt een accountopdracht tot een snelle en goedkope helper in de boekhouding.


Accounttoewijzing stempels
Accounttoewijzing stempels   – Ontwerp en bestelling met datum uit sjablonen

De adresstempel met lijst is een geweldige helper op kantoor en voor al diegenen die graag veel privé of commercieel –– Schrijven en vaak uw adres moeten opgeven. Het frame geeft het adres stabiliteit en geeft het de nodige aandacht. Op de envelop, het briefpapier, aan het einde van een document of in geprefabriceerde brochures en flyers: de adresstempel met kader geeft direct een individuele touch en geeft alle belangrijke contactinformatie.


Adresstempels met kader
Adresstempels met kader   – Ontwerp en bestel online

De adresstempel zonder lijst is de klassieker. Hij is de onmisbare helper voor iedereen die veel privé of commercieel – Wil – Schrijven en vaak zijn adres moet opgeven. Of het nu op kant-en-klare brochures en flyers, op enveloppen of briefpapier is: de adresstempel zonder kader geeft alle belangrijke contactinformatie duidelijk en beknopt weer. Kort en bondig met drie regels of gedetailleerd met veel regels bestelt – u bij ons de adresstempel van uw keuze!
Adresstempels zonder kader

Adresstempels zonder kader   – Ontwerp en bestel online

In het dagelijkse kantoorleven is het vaak nodig om de datum honderd keer per dag te specificeren –, bijvoorbeeld bij inkomende post of op documenten voor archivering. Tijdbesparend en consequent netjes uitvoeren van deze activiteit met een datumstempel. Met hun instelbare datumafdruk zijn datumstempels populaire en bewezen helpers in de dagelijkse toekomst. De stempels zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs om uw huisstijl perfect aan te vullen.
Datumstempels

Datumstempels   – Online kopen met tekst en logo

De individuele handtekening van elke persoon is een schriftelijke uitdrukking van de persoonlijkheid. Als je onder een document wordt geplaatst, staat je naam er voor. Vaak zijn er evenementen, zoals uitnodigingen of dankbetuigingen, waar je honderden documenten moet ondertekenen. Voor deze gevallen is een handtekeningstempel goud waard! Hij plaatst uw persoonlijke handtekening onder een wenskaart, uitnodiging of bedankje met weinig moeite.
Handtekening stempels

Handtekening stempels   – Online aanmaken en bestellen

Kantoorzegels behoren tot de nuttige, onmisbare helpers in het dagelijkse kantoorleven. Maar wie houdt er nog steeds van reizen om een stempel te kopen in een verre winkel? Bestel uw gewenste kantoorstempel online. Je kunt het morgen op je bureau hebben.
Kantoorstempels

Kantoorstempels   – Ontwerp en bestelling uit sjablonen

Stempels die tekst en logo combineren vallen gewoon op. In onze online shop vindt u verschillende stempelmodellen, die u kunt voorzien van uw persoonlijke logo. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfs- of adresstempels te voorzien van een zinvol logo en zo de herkenningswaarde direct te verhogen. Gebruik deze goedkope marketingtool!
Logostempels

Logostempels   – Online aanmaken en bestellen, ook rond

Zowel op kantoor als in de productie is vaak een oplopende nummering nodig. Het is moeilijk om zulke opeenvolgende nummers steeds weer met de hand in te voeren. Nummerstempels zijn de nuttige helpers die het dagelijkse werk gemakkelijker maken. De stempels van de Trodat Classic Line zijn verkrijgbaar in vele maten en reliëfs. Je hebt een apart stempelkussen nodig. De stempels van de Trodat Professional-Line overtuigen met comfort en een lange levensduur. Het kussen is hier geïntegreerd.
Nummerstempels

Nummerstempels   – 2 tot 12 cijfers, ook met tekst

Ronde zegels hebben een lange traditie. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt door overheden en deskundigen en hebben daarom een heel bijzondere uitstraling. Ze lijken nobel, serieus en buitengewoon. Gebruik dit effect voor uw succes! Onze shop biedt u een unieke online editor waarmee u eenvoudig uw persoonlijke ronde stempel kunt ontwerpen. Aandacht is gegarandeerd!


Ronde stempels
Ronde stempels   – Ontwerp en bestel zelf online

Bedrijfsstempel – Vormt het uiterlijk van mijn bedrijf

Bedrijfsstempels geven het uiterlijk van een bedrijf vorm! Mis deze kans niet en ontwerp online een postzegel op arial.ch die u zal inspireren!

rating 5
Bedrijfsstempel

Bedrijfsstempel – Enkele voorbeelden uit onze productie

Alle klanten hebben ons toestemming gegeven om hun bestelde stempel hier te laten zien. Dank u wel voor dit.

A poststempels en PP-poststempels – 1 Voorbeelden van bestellingen

stempel-layout-257340.jpg 257340
Wie zegt dat P.P. postzegels saai moeten zijn? Gecombineerd met uw eigen logo, wordt het uiterlijk van elke letter versterkt.

Accounttoewijzing stempels – 3 Voorbeelden van bestellingen

buchhaltungsstempel-320248.jpg 320248

Ook al is uw boekingsstempel ingewikkeld, bij ons is bijna alles mogelijk! Dit sjabloon is volledig ontworpen met onze online editor.

buchhaltungsstempel-269502.jpg 269502

Deze complexe maar doordachte boekingsstempel is van A tot Z gemaakt met onze online editor.

adressstempel-ohne-rahmen-347864.jpg 347864

Binnenkort begint een nieuw jaar, maar het kan zijn dat u een nieuw boekingsstempel nodig heeft. De klant heeft zijn Excel-ontwerp geüpload en gebruikt het om zijn persoonlijke stempel te ontwerpen, die aan de situatie is aangepast.

Adresstempels met kader – 3 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-341292.jpg 341292
Een speciale variant van de klassieke adresstempel. Het adres in de circulaire en het gekozen lettertype zien er buitengewoon en elegant uit.
adressstempel-mit-rahmen-254415.jpg 254415
Uw eigen geüploade logo stijlvol gecombineerd met een tekstzin. Het ontwerp is gecombineerd met een frame, wat resulteert in een afgewerkt effect.
rundstempel-354956.jpg 354956
Voor een blijvende indruk: een expressieve ronde stempel met adres. Gefeliciteerd met het succesvolle ontwerp!

Adresstempels zonder kader – 3 Voorbeelden van bestellingen

adressstempel-ohne-rahmen-307806.jpg 307806

De klant heeft het afgewerkte sjabloon voor deze expressieve zegel geüpload.

adressstempel-ohne-rahmen-263451.jpg 263451

Tegenstellingen maken het leven spannend. De combinatie van het zwart-witte adres met het wit-zwarte logo ook!

logostempel-350199.jpg 350199

Het logo boven het adres versterkt onmiddellijk het adresstempel. Het is een blikvanger en laat een blijvende indruk achter.

Datumstempels – 3 Voorbeelden van bestellingen

datumstempel-267393.jpg 267393

Zelfs een zeer eenvoudige boekingsstempel kan er aantrekkelijk uitzien. Of u nu een van onze vele sjablonen gebruikt, uw afgewerkte sjabloon uploadt of verschillende elementen combineert, de ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

datumstempel-329697.jpg 329697

Vooral bij complexe zegelsets zoals deze is het van groot voordeel als het origineel bewaard blijft en beschikbaar is voor een nieuwe bestelling.

datumstempel-276620.jpg 276620

Hebben ze ook een nieuwe boekingsstempel nodig? Met een van onze talrijke sjablonen en slechts enkele aanpassingen ontvangt u een stempel dat precies op uw behoeften is afgestemd en uw dagelijks leven gemakkelijker maakt.

Handtekening stempels – 1 Voorbeelden van bestellingen

stempel-layout-313497.jpg 313497
Een mooie grote handtekeningstempel, ontworpen op basis van de gescande en geüploade handtekening. Als u in de nabije toekomst veel brieven en kaarten te ondertekenen heeft, is zo'n handtekeningstempel misschien de moeite waard!

Kantoorstempels – 1 Voorbeelden van bestellingen

buchhaltungsstempel-353282.jpg 353282

Zo'n stempel is een prachtige manier om de aandacht te vestigen op het komende evenement!

Logostempels – 3 Voorbeelden van bestellingen

adressstempel-ohne-rahmen-335529.jpg 335529

Het sjabloon voor deze adresstempel met logo is als afgewerkt ontwerp geüpload. Op deze manier is elk type schacht mogelijk!

stempel-layout-318531.jpg 318531

Een eenvoudig maar beknopt logo is perfect voor een logostempel! Het logo is door de klant zelf geüpload.

rundstempel-354756.jpg 354756

Een strak vormgegeven ronde stempel met in het midden een logo.

Dankzij onze ronde set generator is het ontwerp zeer eenvoudig.

Ronde stempels – 3 Voorbeelden van bestellingen

rundstempel-332780.jpg 332780

Een aantrekkelijke, harmonieuze ronde stempel. Het logo dat je zelf hebt geüpload staat midden in het online ontwerp van de Rundsatz.

rundstempel-255699.jpg 255699

Een geüploade afbeelding die door ons systeem is omgezet in een zwart-wit grafiek. De foto werd gecombineerd met onze ronde zin, waarbij een zeer geschikt lettertype werd gekozen.

rundstempel-283695.jpg 283695

De ronde zin rond het hart bestaat uit meerdere cirkels, de teksten werden met de hoekinformatie naar de juiste plaats verplaatst. Zo is er een mooi, beknopt stempel ontstaan!

Vragen en antwoorden

Ja, we hebben allerlei soorten postzegels voor bedrijven. Ook kunnen account-opdrachtsstempels en datumstempels online worden ontworpen en besteld.

Ja, dat kan je wel.

U kunt PDF-, EPS-, JPG- of PNG-bestanden uploaden. De resolutie moet ten minste 600 dpi zijn. Ons systeem zal dan automatisch een passende stempel voorstellen.

Ja, dat is geen probleem. U kunt eenvoudigweg een motief op een sjabloon verwijderen en uw eigen motief uploaden en invoegen. De resolutie moet minimaal 600 dpi zijn. Het formaat dat u kunt uploaden is PDF, EPS, JPG of PNG.

Snel! Bestellingen, die tot 15 uur bij ons binnenkomen, worden meestal dezelfde dag nog geproduceerd en verzonden.

Meer informatie over het onderwerp

Wie heeft het dringender nodig dan bedrijven om hun eigen logo, hun adres, d.w.z. hun "visitekaartje" op talrijke brieven, documenten enz. achter te laten op een snelle, aansprekende, duidelijke en duidelijke manier? Dergelijke "visitekaartjes" zorgen ervoor dat het bedrijf gedenkwaardig is, dat naam en adres alomtegenwoordig zijn, dat een hoge herkenningswaarde - eventueel door middel van een logo of het gehele ontwerp - aanwezig is. En welke vorm van "visitekaartje" kan hiervoor beter geschikt zijn dan de bedrijfsstempel?

Bedrijfsstempel

Het ontwerp van uw bedrijfsstempel is niet wettelijk geregeld. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en alle nodige informatie in een aantrekkelijke vorm gieten die alle ogen trekt. Het is geheel aan u of u bijvoorbeeld uw logo wilt opnemen of een extra boodschap voor de klant wilt achterlaten. Laat u inspireren door onze geweldige sjablonen en ontwerp een bedrijfsstempel die u zal inspireren!

Oneindige ontwerpmogelijkheden

Het bedrijfsstempel is over het algemeen een stempel dat het bedrijfslogo, de noodzakelijke begeleidende tekst - zoals slogan, adres of verklaringen - en eventueel een zegel, handtekening of zelfs een individuele afbeelding op papier achterlaat. Maar wie heeft zo'n bedrijfsstempel nodig? Welnu, men kan ervan uitgaan dat alle particuliere en staatsbedrijven zo'n bedrijfsstempel nodig hebben en er misschien al een bezitten, omdat het niet alleen geld maar ook kostbare tijd bespaart. Van eenmanszaken en micro-ondernemingen tot dokterspraktijken, bankloketten, kunstenaars of zelfs grote bedrijven en fabrieken, in de regel moeten allen die de aandacht op zichzelf willen vestigen en waarvan de bedrijfsnaam en het logo vaak op papier moeten worden gezet, hun eigen bedrijfsstempel hebben. Het bijzondere aan deze bedrijfsstempels is dat ze vrij ontworpen kunnen worden en niet onderworpen zijn aan opgelegde normen, wat op zijn beurt niet alleen de individualiteit en creativiteit van de bedrijven of bedrijven of particulieren onderstreept, maar ook geen grenzen stelt aan de creativiteit en dus aan de mogelijke herkenningswaarde. Toch moeten bepaalde zaken in aanmerking worden genomen bij de aankoop of bestelling van een bedrijfsstempel. Zo is bijvoorbeeld een beknopt, representatief en gemakkelijk herkenbaar logo, een typische grafiek of een geschikt motief, dat direct in verband kan worden gebracht met het bedrijf of de beroepsgroep, onmisbaar op de bedrijfsstempel. Daarnaast zijn de bedrijfsnaam, het bedrijfsadres en natuurlijk de telefoon- en faxnummers en tegenwoordig ook het e-mailadres vereist. Naast de relatief neutrale bedrijfsstempels zijn er ook stempels die voorzien zijn van een reclameboodschap. In de regel zijn de bedrijfsstempel en het briefpapier van het bedrijf identiek in termen van typografie. Dit betekent dat niet alleen hetzelfde logo en dezelfde afbeeldingen worden gebruikt, maar ook het adres, het lettertype, het ontwerp en de slogans zijn hetzelfde.

Bedrijfsstempel met logo

Aangezien bedrijfsstempels vaak gebruikt worden, is het belangrijk om een zo robuust mogelijke stempel te hebben. Bovendien mag de behandeling van de stempel niet leiden tot vermoeidheid, bijvoorbeeld van de polsen, omdat dit vaak het geval kan zijn met "verkeerde" stempels, bijvoorbeeld als een kantoormedewerker meerdere malen per dag moet stempelen, enz. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor dit doel. Zelfinktende stempelmachines zijn hiervoor ideaal, omdat de geïntegreerde stempelkussentjes het extra gebruik van een externe stempelkussen overbodig maken. Sommige van deze in de handel verkrijgbare bedrijfsstempels hebben een robuuste stalen kern in een tamelijk lichte kunststof hoes, die naast een eenvoudige en snelle bediening ook vermoeidheidsvrij werken belooft.

Toepassingsgebied voor bedrijfsstempels

Bedrijfsstempels kunnen ook rechtstreeks bij de vakhandel worden gekocht. Het is echter gemakkelijker en handiger om bij ons te bestellen via de telefoon of online op het internet. Iedereen kan zo'n bedrijfsstempel snel, gemakkelijk en gemakkelijk laten maken. Het monster voor de drukplaat kan ofwel door de klant - dus u - ofwel door de leverancier volgens uw wensen worden gemaakt. Om het harde continue gebruik in bedrijven aan te kunnen, is het aan te raden om minder aandacht te besteden aan de prijs en meer aan de kwaliteit.

Bestel bedrijfsstempel