Stempels die tekst en logo combineren vallen gewoon op. In onze online shop vindt u verschillende stempelmodellen, die u kunt voorzien van uw persoonlijke logo. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfs- of adresstempels te voorzien van een zinvol logo en zo de herkenningswaarde direct te verhogen. Gebruik deze goedkope marketingtool!
Logostempels

De individuele handtekening van elke persoon is een schriftelijke uitdrukking van de persoonlijkheid. Als je onder een document wordt geplaatst, staat je naam er voor. Vaak zijn er evenementen, zoals uitnodigingen of dankbetuigingen, waar je honderden documenten moet ondertekenen. Voor deze gevallen is een handtekeningstempel goud waard! Hij plaatst uw persoonlijke handtekening onder een wenskaart, uitnodiging of bedankje met weinig moeite.
Handtekening stempels

De adresstempel met lijst is een geweldige helper op kantoor en voor al diegenen die graag veel privé of commercieel –– Schrijven en vaak uw adres moeten opgeven. Het frame geeft het adres stabiliteit en geeft het de nodige aandacht. Op de envelop, het briefpapier, aan het einde van een document of in geprefabriceerde brochures en flyers: de adresstempel met kader geeft direct een individuele touch en geeft alle belangrijke contactinformatie.


Adresstempels met kader

De adresstempel zonder lijst is de klassieker. Hij is de onmisbare helper voor iedereen die veel privé of commercieel – Wil – Schrijven en vaak zijn adres moet opgeven. Of het nu op kant-en-klare brochures en flyers, op enveloppen of briefpapier is: de adresstempel zonder kader geeft alle belangrijke contactinformatie duidelijk en beknopt weer. Kort en bondig met drie regels of gedetailleerd met veel regels bestelt – u bij ons de adresstempel van uw keuze!
Adresstempels zonder kader

Rekeningtoewijzingsstempels worden voornamelijk gebruikt in de boekhouding, waar factuurbedragen worden onderverdeeld in rekeningen en kostenplaatsen. In de meeste gevallen wordt in tabelvorm – Een stempel voor het toewijzen van een rekening aangemaakt, wat duidelijkheid garandeert en in één oogopslag een overzicht geeft van datum, rekening, verrekenende rekening, bedrag en kostenplaats. Dit maakt een accountopdracht tot een snelle en goedkope helper in de boekhouding.


Accounttoewijzing stempels

In het dagelijkse kantoorleven is het vaak nodig om de datum honderd keer per dag te specificeren –, bijvoorbeeld bij inkomende post of op documenten voor archivering. Tijdbesparend en consequent netjes uitvoeren van deze activiteit met een datumstempel. Met hun instelbare datumafdruk zijn datumstempels populaire en bewezen helpers in de dagelijkse toekomst. De stempels zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs om uw huisstijl perfect aan te vullen.
Datumstempels

Kantoorzegels behoren tot de nuttige, onmisbare helpers in het dagelijkse kantoorleven. Maar wie houdt er nog steeds van reizen om een stempel te kopen in een verre winkel? Bestel uw gewenste kantoorstempel online. Je kunt het morgen op je bureau hebben.
Kantoorstempels

Ronde zegels hebben een lange traditie. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt door overheden en deskundigen en hebben daarom een heel bijzondere uitstraling. Ze lijken nobel, serieus en buitengewoon. Gebruik dit effect voor uw succes! Onze shop biedt u een unieke online editor waarmee u eenvoudig uw persoonlijke ronde stempel kunt ontwerpen. Aandacht is gegarandeerd!


Ronde stempels

Zowel op kantoor als in de productie is vaak een oplopende nummering nodig. Het is moeilijk om zulke opeenvolgende nummers steeds weer met de hand in te voeren. Nummerstempels zijn de nuttige helpers die het dagelijkse werk gemakkelijker maken. De stempels van de Trodat Classic Line zijn verkrijgbaar in vele maten en reliëfs. Je hebt een apart stempelkussen nodig. De stempels van de Trodat Professional-Line overtuigen met comfort en een lange levensduur. Het kussen is hier geïntegreerd.
Nummerstempels

Bedrijfsstempel met logo – Op mijn persoonlijk verzoek

Bedrijfsstempels moeten er allemaal hetzelfde uitzien? Dat doen ze verdomme wel! De wetgever heeft geen bindend ontwerp voorgeschreven –, wat betekent dat u uw bedrijfsstempel volgens uw persoonlijke wensen kunt ontwerpen. Onze online editor helpt u bij het – Invoegen van een logo of het plaatsen van een onderscheidend kader rond uw gegevens. Je hebt de keuze!

rating 5
Bedrijfsstempel met logo

Vragen en antwoorden

Ja, we hebben allerlei soorten postzegels voor bedrijven. Ook kunnen account-opdrachtsstempels en datumstempels online worden ontworpen en besteld.

Ja, dat kan je wel.

U kunt PDF-, EPS-, JPG- of PNG-bestanden uploaden. De resolutie moet ten minste 600 dpi zijn. Ons systeem zal dan automatisch een passende stempel voorstellen.

Ja, dat is geen probleem. U kunt eenvoudigweg een motief op een sjabloon verwijderen en uw eigen motief uploaden en invoegen. De resolutie moet minimaal 600 dpi zijn. Het formaat dat u kunt uploaden is PDF, EPS, JPG of PNG.

Snel! Bestellingen, die tot 15 uur bij ons binnenkomen, worden meestal dezelfde dag nog geproduceerd en verzonden.

Meer informatie over het onderwerp

Bedrijfsstempel - ook een soort visitekaartje

Wie heeft er meer behoefte aan dan bedrijven om hun eigen logo, adres, d.w.z. hun " visitekaartje" snel, aantrekkelijk en duidelijk op talrijke brieven, documenten enz. achter te laten? Dergelijke "visitekaartjes" zorgen ervoor dat het bedrijf wordt herinnerd, dat de naam en het adres alomtegenwoordig zijn, dat er een hoge herkenningswaarde is - eventueel door middel van een logo of het gehele ontwerp. En welke vorm van "visitekaartje" zou daarvoor beter geschikt zijn dan de bedrijfsstempel?

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Het ontwerp van uw bedrijfsstempel is niet bij wet geregeld. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en alle nodige informatie in een aantrekkelijke vorm gieten die iedereen zal opvallen. Het is geheel aan u of u bijvoorbeeld uw logo wilt opnemen, of een extra boodschap voor de klant wilt achterlaten. Laat u inspireren door onze geweldige sjablonen en ontwerp een bedrijfsstempel die zal inspireren!

Bedrijfsstempel gemakkelijk ook met logo

De firmastempel is meestal een stempel die het bedrijfslogo, de nodige bijbehorende tekst - zoals een motto, adres of verklaringen - en eventueel een zegel, een handtekening of zelfs een individuele afbeelding op het papier achterlaat. Maar wie heeft zo'n bedrijfsstempel nodig? Welnu, aangenomen mag worden dat alle particuliere zowel als overheidsbedrijven zo'n bedrijfsstempel nodig hebben en er misschien al een hebben, omdat het niet alleen geld bespaart maar ook kostbare tijd. Van eenmanszaken en micro-ondernemingen tot dokterspraktijken, bankloketten, kunstenaars of zelfs grote bedrijven en fabrieken, in de regel moeten al diegenen een eigen firmastempel hebben die specifiek de aandacht op zich willen vestigen en waarvan de bedrijfsnaam en het logo vaak op papier moeten worden gezet. Het bijzondere van deze firmastempels is dat ze vrij kunnen worden ontworpen en aan geen enkele opgelegde norm zijn onderworpen, wat niet alleen de eigenheid en creativiteit van de bedrijven of particulieren onderstreept, maar ook geen grenzen stelt aan de creativiteit en dus de mogelijke herkenningswaarde. Toch moet bij de aankoop of bestelling van een firmastempel zeker met bepaalde zaken rekening worden gehouden. Zo is een beknopt logo dat het bedrijf goed weergeeft en gemakkelijk herkenbaar is, een typische afbeelding of een passend motief dat rechtstreeks met het bedrijf of de beroepsgroep in verband kan worden gebracht, onontbeerlijk op de firmastempel. Daarnaast de bedrijfsnaam, het bedrijfsadres en natuurlijk het telefoon- en faxnummer, alsmede, tegenwoordig, het e-mailadres. Naast de betrekkelijk neutrale firmastempels zijn er die welke bijkomend voorzien zijn van een reclameboodschap. In de regel zijn het firmastempel en het briefhoofd op het briefpapier van de onderneming identiek wat de typografie betreft. Dit betekent dat niet alleen hetzelfde logo en dezelfde afbeeldingen worden gebruikt, maar ook het lettertype, het ontwerp en de slogans zijn hetzelfde.

Bedrijfsstempels in dagelijks gebruik: stevige modellen worden aanbevolen

.

Omdat bedrijfsstempels zeer vaak worden gebruikt, is het belangrijk een stempel te hebben die zo robuust mogelijk is. Bovendien mag het hanteren van de stempel in geen geval leiden tot vermoeidheidsverschijnselen, bijvoorbeeld in de polsen, omdat dit bij "verkeerde" stempels nogal eens het geval kan zijn, bijvoorbeeld wanneer een kantoorbediende meerdere malen per dag talrijke brieven e.d. moet stempelen. Voor dit doel zijn verschillende modellen op de markt. Zelfinktende stempelmachines zijn bijvoorbeeld ideaal, omdat het geïntegreerde stempelkussen het extra gebruik van een extern stempelkussen overbodig maakt. Sommige van deze in de handel verkrijgbare firmastempels hebben een robuuste stalen kern in een vrij lichte plastic behuizing, die naast gemakkelijk en snel hanteren ook werken zonder vermoeidheid belooft.

Bedrijfsstempels online bestellen is eenvoudig

.

Bedrijfsstempels kunnen ook rechtstreeks bij de vakhandel worden gekocht. Het is echter gemakkelijker en handiger om bij ons te bestellen per telefoon of online op het internet. Iedereen kan hier snel, handig en gemakkelijk zo'n bedrijfsstempel laten maken. Het monster voor de drukplaat kan ofwel door de klant - d.w.z. door u - worden gemaakt, ofwel door de leverancier volgens uw wensen worden vervaardigd. Om het hoofd te bieden aan het zware continue gebruik in bedrijven, is het raadzaam minder aandacht te besteden aan de prijs en meer aan de kwaliteit.